2019-01-28 10:05:53
Φωτογραφία για Ξήλωσαν ΑΤΜ με 30.000 ευρώ και το πήραν μαζί τους
Άφαντοι παραμένουν οι δράστες - «Κινηματογραφική» κλοπή με κλεμμένο γερανοφόρο

αγροτικό φορτηγάκι

Σε οργανωμένη σπείρα κακοποιών που έχει στο ενεργητικό της πολλές παρόμοιες ενέργειες, αποδίδουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την θεαματική αρπαγή ενός ΑΤΜ το οποίο ήταν τοποθετημένο στην είσοδο ενός σούπερ μάρκετ στην παραλία Τούζλα του Οφρυνίου, στον Δήμο Παγγαίου της Καβάλας.

Οι άγνωστοι δράστες έκλεψαν τα ξημερώματα του Σαββάτου ένα γερανοφόρο αγροτικό φορτηγάκι από την περιοχή των Σερρών και πήγαν με αυτό έξω από το υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Έκαναν όπισθεν, έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος και έδεσαν με ιμάντες το ΑΤΜ, το οποίο τράβηξαν με τη βοήθεια γερανού ως την καρότσα του αγροτικού όπου το φόρτωσαν.

Ώσπου να κινητοποιηθούν οι αστυνομικοί, οι δράστες είχαν γίνει άφαντοι. Αρκετή ώρα αργότερα, το κλεμμένο αγροτικό βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ερημική περιοχή χωρίς το ΑΤΜ, το οποίο οι κακοποιοί είχαν μεταφορτώσει σε άλλο όχημα που είχαν αφήσει εκεί και έγιναν καπνός. Το μηχάνημα είχε εφοδιαστεί με περίπου 30.000 ευρώ το απόγευμα της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν κάνει φτερά...
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ