2019-01-28 17:51:24
Φωτογραφία για Επίκειται αλλαγή αρχηγού στην Πυροσβεστική- Το Μάτι έκαψε τον Ματθαιόπουλο
Ίσως και αργά σήμερα το βράδυ να σημειωθεί αλλαγή σκυτάλης στο πυροσβεστικό σώμα σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr. Καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν ότι η

δικογραφία και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, είναι ως ένα βαθμό επιβαρυντικά για το κ. Ματθαιόπουλο, ο οποίος την αποφράδα ημέρα στις 23 Ιουλίου με την εκατόμβη των νεκρών, εκτελούσε καθήκοντα επιχειρησιακού υπαρχηγού και ως εκ τούτου, ήταν από τους βασικούς επισπεύδοντες.

Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, οι πληροφορίες συνέκλιναν πως η άσκηση των ποινικών διώξεων για την τραγωδία ... κωλυσιεργούσε, με μοναδικό γνώμονα και κριτήριο τη διεξαγωγή των κρίσεων υπό το νυν αρχηγό, αλλά φαίνεται ότι τελικά πρυτάνευσαν κι επικράτησαν άλλες απόψεις, καθώς όπως πιθανολογείται η κυβέρνηση θα σήκωνε ένα βάρος με την διατήρηση του.

Έτσι, η πυροσβεστική εισέρχεται σε πρωτοφανή περίπτωση εναλλαγής τεσσάρων αρχηγών σε εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα.

Η νέα σκυτάλη αναμένεται να δοθεί είτε στον υπαρχηγό υποστήριξης Δημοσθένη Αναγνωστάκη, είτε στον επιχειρησιακό Κωνσταντίνο Γιόβα.

Έτσι, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που δημοσίευσε το bloko.gr το Σαββατο, σύμφωνα με τις οποίες πρώτα θα ξεκινούσαν οι κρίσεις στην πυροσβεστική για ν' ακολουθήσουν στην ΕΛΑΣ, χωρίς ωστόσο ακόμη προσδιορισμένη ημερομηνία.

του Γιώργου Καραϊβάζ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ