2019-01-28 20:42:30
Φωτογραφία για Η Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση των Αστυνομικών Σερρών
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο βράδυ 26-01-2019 η ετήσια χοροεσπερίδα-κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης μας στο κέντρο διασκέδασης ‘’ΡΑΝΤΕΒΟΥ LIVE’’. Σε μια

κατάμεστη αίθουσα από συναδέλφους, φίλους και συγγενείς το κέφι κράτησε σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος με την Κέλλυ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ και τους υπόλοιπους τραγουδιστές που την πλαισίωναν να κλέβουν τις εντυπώσεις και με το σύνολο των παρευρισκομένων να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί. Το δικό μας άγχος διαδέχτηκε η απόλυτη ικανοποίηση και ανακούφιση καθώς όλοι έμειναν ευχαριστημένοι  έχοντας να πουν μόνο καλά λόγια για την άρτια παρουσία, συμμετοχή και διοργάνωση της χοροεσπερίδας.

      Στην εκδήλωση παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας κ. Φωτεινή ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ο Βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ο Βουλευτής Σερρών του Κινήματος Αλλαγής κ. Μιχάλης ΤΖΕΛΕΠΗΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών Α/Δ’ κ
. Γεώργιος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών Πύραρχος κ. Σωτήριος ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Δημήτριος ΠΑΔΙΩΤΗΣ, από την Ένωση Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής  ο Α’ Αντιπρόεδρος  Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ και ο Ταμίας κ. Νικόλαος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας κ. Απόστολος ΜΟΥΡΤΗΣ, η Γενική Γραμματέας του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Δράμας κ. Μαρία ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας και αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Υ/Α’ κ. Χρυσοβαλάντης ΨΑΘΑΣ, ο Ταμίας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών κ. Νικόλαος ΓΕΡΑΚΗΣ, ο έφορος του Συλλόγου Αποστράτων Συνταξιούχων Χωροφυλακής Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Σερρών κ. Παύλος ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ, οι Νομικοί Σύμβουλοι της Ένωσης μας κ. Μιχάλης ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, κα. Δήμητρα ΠΥΡΙΝΗ και ο κ. Δημήτριος ΓΙΔΟΓΙΑΝΝΟΣ, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σερρών κ. Στέφανος ΦΩΤΙΑΔΗΣ, ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Σερρών κ. Αλέξανδρος ΧΡΥΣΑΦΗΣ, Διοικητές, Αξιωματικοί και πολλοί συνάδελφοι Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών.

  

     Η εκδήλωση περιελάμβανε και λαχειοφόρο αγορά με δώρα από καταστήματα και επιχειρήσεις των Σερρών τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Τα έσοδα θα διατεθούν προς όφελος των μελών-συναδέλφων μας καθώς και των οικογενειών τους σε μελλοντικές δράσεις και ενέργειες της Ένωσης μας.

      Η αποτίμηση και η θετική εικόνα της βραδιάς έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη ικανοποίηση των μελών του προεδρείου της Ένωσης μας ως ανταμοιβή των κόπων και ενεργειών του για τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά και καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία, δεσμευόμενοι για παρόμοιες επιτυχημένες εκδηλώσεις στο μέλλον.

                                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΡΑΠΑΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                              ΖΑΓΟΡΑ ΕΛΠΙΔΑ

             
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ