2019-01-29 12:26:43
Φωτογραφία για Έκτακτες Κρίσεις 2019: Αυτός είναι ο νέος Αρχηγός Στόλου
Νέος Αρχηγός Στόλου αναλαμβάνει ο Υποναύαρχος Στέλιος Πετράκης, όπως όλα δείχνουν.

Ο Υποναύαρχος Στέλιος Πετράκης, μέχρι σήμερα διατελούσε Διευθυντής του Β' Κλάδου του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και από ότι φαίνεται το ΣΑΓΕ αποφάσισε την προαγωγή του στο βαθμό του Αντιναυάρχου και την ανάληψη της αρχηγείας του Στόλου.

Οι αποφάσεις που ελήφθησαν στο χθεσινοβραδινό ΣΑΓΕ βρίσκονται στο στάδιο των υπογραφών από την πολιτική ηγεσία και θα πάρουν το δρόμο για τον Εθνικό Τυπογραφείο προκειμένου να πάρουν ΦΕΚ. Το πρώτο μέρος αφορά στην πλήρωση των κενών ή στην αποστρατεία από τις κατηγορίες των αντιστρατήγων, αντιναυάρχων και αντιπτεράρχων. 

Πηγές ενημέρωσης σημείωναν προς το OnAlert ότι οι αλλαγές που αποφασίστηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση υπάκουαν στο δόγμα του εξορθολογισμού. Το ΣΑΓΕ αποφάσισε να αποστατευτούν ι οι Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος ΠΝ, ο Διοικητής ΣΕΘΑ, Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Διακόπουλος ΠΝ, και ο Διοικητής ΔΔΜΝ, Αντιναύαρχος (M), Νικόλαος Καφέτσης ΠΝ. Ακόμη στον Στρατό Ξηράς, αποστρατεύονται ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγος, Νικόλαος Μανωλάκος, και ο Διοικητής του Γ' Σωματος Στρατου, Αντιστράτηγος Δημήτριος Μπίκος.

ΠΗΓΗ: http://www.onalert.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ