2019-01-29 14:46:32
Φωτογραφία για Αύριο ξεκινούν οι κρίσεις στο ΠΣ - Την Παρασκευή στην Αστυνομία - Και εκεί προκύπτει θέμα Αρχηγού
Αύριο τελικά θα ξεκινήσουν οι κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα με την απομάκρυνση του νυν Αρχηγού, Βασίλη Ματθαιόπουλου, όπως όλα δείχνουν και έχει γράψει το bloko.gr, να θεωρείται

πλέον δεδομένη. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι επιχειρείται να καμφθεί η άρνηση του διοικητικού υπαρχηγού, Δημοσθένη Αναγνωστάκη, να τον διαδεχθεί, με αποτέλεσμα να θεωρείται ως πλέον πιθανός αντικαταστάτης ο επιχειρησιακός υπαρχηγός, Κωνσταντίνος Γιόβας.

Την ίδια ώρα όμως πληθαίνουν οι πληροφορίες για πιθανότητα απομάκρυνσης και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, στον οποίο ίσως προταθεί η θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίας Τάξης, αντί του κυρίου Δημήτρη Αναγνωστάκη, που αποχωρεί ούτως ή άλλως για τις περιφερειακές εκλογές και ως υποψήφιος για τη Στερεά Ελλάδα, ενώ σε κάθε περίπτωση θεωρείται δεδομένη η τοποθέτηση του κυρίου Ανδρικόπουλου μεταξύ των υποψηφίων στο νομό Αχαΐας για τη διεκδίκηση μίας βουλευτικής έδρας του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές όποτε και αυτές γίνουν.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν πως πιστώνουν στον κύριο Αρχηγό έλλειμα βούλησης και πνεύματος συνεργασίας με μεγάλο αριθμό αντιστράτηγων και υποστράτηγων του Σώματος.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ