2019-01-30 18:01:13
Φωτογραφία για Η Google ενημέρωσε το σχεδιασμό του Gmail στο iOS
Η Google ανακοίνωσε στο blog της ότι τις ερχόμενες εβδομάδες, το Gmail στο iOS και το Android θα λάβει ένα νέο σχέδιο και νέες δυνατότητες που ήταν διαθέσιμες στο παρελθόν μόνο στην έκδοση του web.    

Στην ενημερωμένη έκδοση του Gmail για το iOS, τα συνημμένα, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών, μπορούν να προβληθούν στα εισερχόμενά σας. Επιπλέον, το Gmail θα προειδοποιήσει για ύποπτα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τεράστια πανό στην κορυφή και θα είναι ευκολότερο να κάνετε εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών.

Ο επανασχεδιασμός θα κυκλοφορήσει στις "επόμενες εβδομάδες", αλλά δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς θα εμφανιστεί σε μια συγκεκριμένη συσκευή. Ίσως, η Google και αυτή τη φορά θα τηρούν την πρακτική της σταδιακής διανομής των ενημερώσεων.

Ο νέος σχεδιασμός αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης προσπάθειας της Google να κάνει τις εφαρμογές της πιο μοντέρνες και σχεδόν ίδιες σε όλες τις πλατφόρμες. Το 2018, η Google ενημέρωσε το σχεδιασμό της διαδικτυακής έκδοσης του Gmail , του Google Drive και των Εγγράφων Google.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ