2019-01-30 18:45:23
Φωτογραφία για Ηλίας Μουλάς: Τι αποκάλυψε για τον Γιάννη Μπέζο στη ΦΡΙΤΕΖΑ;
Στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, Πέτα τη φριτέζα, πρωταγωνιστεί μέσα σε άλλους κι ο ηθοποιός, Ηλίας Μουλάς. 

Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο TV Έθνος μιλά για την επιτυχία της σειράς, τα γυρίσματα, αλλά και για τον Γιάννη Μπέζο Γιατί οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει τη σειρά;  

«Με μία λέξη: συνεργασία. Όλα ήρθαν και έδεσαν αρμονικά. Πολύ έξυπνο σενάριο, πολύ ωραία σκηνοθετική μάτια, και δυνατό cast! Γι’ αυτό ο κόσμος αγάπησε αυτήν τη σειρά». 

Tι λέει για τον ήρωα που ενσαρκώνει;  

«Ο Λάκης είναι ένα παιδί μέσα στην τρελή χαρά, ονειροπόλος, αισιόδοξος και ολίγον... κάγκουρας! Η μόνη πραγματικότητα που έχει γνωρίσει είναι η επαρχία. Και τα ενδιαφέροντά του είναι γύρω από το γυμναστήριο και τις γυναίκες. Αν εξαιρέσουμε την αισιοδοξία του και την τρέλα του, απέχουμε πολύ ως χαρακτήρες». 

Τι ακριβώς συμβαίνει στα γυρίσματα και ποιο είναι το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους ηθοποιούς;  


«Το κλίμα είναι υπέροχο στα γυρίσματα. Φυσικά δεν λείπουν τα νευρικά γέλια λόγω σεναρίου. Όταν ξεκινάει ο ένας δεν σταματάμε» .

Τι λέει για τη συνεργασία του με έναν εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, τον Γιάννη Μπέζο;  

 «Συνεργάζομαι πρώτη φορά με τον Γιάννη Μπέζο και είναι πραγματικά μεγάλη μου τιμή. Είναι ένας άψογος επαγγελματίας, πολύ σοβαρός ,με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση σε αυτό που κάνει. Είναι ανοιχτός να ακούσει τις ιδέες των νέων ανθρώπων. Νοιάζεται για το σύνολο της σειράς και όχι μόνο για τις δικές του σκηνές. Πολλές φορές κάθεται και βλέπει τις σκηνές άλλων ηθοποιών και είναι εκεί για να καταθέσει τη γνώμη του».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ