2019-01-31 15:19:18
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πολιτικό «Βατερλό» του Δημάρχου κ. Αποστολάκη και της Δημοτικής του ομάδας, χθες στην ΚΑΤΟΥΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ
        -Παρά το πακτωλό χρημάτων που κατασπαταλήθηκε τόσο στο πρώην Δήμο  Μεδεώνος, όσο και σε ολόκληρο τον Δήμο, αναπτυξιακό έργο δεν έγινε. Αυτός είναι ο λόγος που ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν απάντησε σχεδόν σε καμία ερώτηση των Δημοτικών Συμβούλων επί της ουσίας.

         -Τεσσεράμισι χρόνια πέρασαν από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντα της η Δημοτική Αρχή. Κανένα μα κανένα από τα μεγάλα θέματα τα οποία απασχολούν τους κατοίκους και τα χωριά του πρώην Δήμου Μεδεώνος δεν λύθηκε. Πέραν των  αυτονόητων συντηρήσεων, μικρών παρεμβάσεων σε τσιμεντοστρώσεις και του γηπέδου στη Κατούνα δεν είχε να παρουσιάσει κάτι άλλο ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης. Από αυτά που είχε υποσχεθεί δεν έγινε απολύτως τίποτε. Εικόνα εγκατάλειψης παντού.

     -Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Κατούνα απετέλεσε πολιτικό Βατερλό για το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τη Δημοτική του ομάδα. Μπροστά στη βεβαία πολιτική ήττα που έρχεται, η πολιτική παρουσία του Δημάρχου ήταν η χειρότερη, η οποία  έχω διαπιστώσει από το καλοκαίρι του 2013 και μετά, που σχεδόν ανελλιπώς παρακολουθώ τις συνεδριάσεις του ΔΣ. 


-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ με το βατερλό του Δημάρχου, που γέλαγε όλη η αίθουσα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός

Πολιτικό Βατερλό του Δημάρχου κ. Αποστολάκη και της Δημοτικής του ομάδας.

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας τη Τετάρτη 30-01-2019 στη Κατούνα. Για μία άλλη φορά διαπιστώθηκε η πολιτική ανεπάρκεια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουνέλη σε ότι αφορά την άσκηση των καθηκόντων του..       Είχε προηγηθεί η δημοσίευση του άρθρου μου, που αφορούσε ένα μικρό κομμάτι δαπανών, οι οποίες έγιναν από 01-09-2014 και μετά με αναφορά το πρώην Δήμου Μεδεώνος. Ήταν φανερή η αμηχανία, η έλλειψη αυτοπεποίθησης, η υπεροψία, που ήταν διάχυτη σε άλλες συνεδριάσεις, του Δημάρχου και της Δημοτικής του ομάδας. Τα γελάκια αντικατέστησε η κατήφεια και η ανησυχία για την πολιτική ήττα που έρχεται.  

            Παρά το πακτωλό χρημάτων που κατασπαταλήθηκε τόσο στο πρώην Δήμο  Μεδεώνος, όσο και σε ολόκληρο τον Δήμο, αναπτυξιακό έργο δεν έγινε. Αυτός είναι ο λόγος που ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν απάντησε σχεδόν σε καμία ερώτηση των Δημοτικών Συμβούλων επί της ουσίας.

           Τεσσεράμισι χρόνια πέρασαν από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντα της η Δημοτική Αρχή. Κανένα μα κανένα από τα μεγάλα θέματα τα οποία απασχολούν τους κατοίκους και τα χωριά του πρώην Δήμου Μεδεώνος δεν λύθηκε. Πέραν των  αυτονόητων συντηρήσεων, μικρών παρεμβάσεων σε τσιμεντοστρώσεις και του γηπέδου στη Κατούνα δεν είχε να παρουσιάσει κάτι άλλο ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης. Από αυτά που είχε υποσχεθεί δεν έγινε απολύτως τίποτε. Εικόνα εγκατάλειψης παντού.

         Σύμφωνα με το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη για όλα φταίει η κυβέρνηση, το μνημόνιο, οι προηγούμενοι που διοίκησαν. Νόμιζε ο κ. Δήμαρχος ότι μιλά σε ανημέρωτους πολίτες ή σε πολίτες που δεν βιώνουν την ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής σε αναπτυξιακού προσανατολισμού έργων και παρεμβάσεων. 

       Φυσικά δεν απάντησε σε κανένα από τα ερωτήματα που αναδείξαμε στο άρθρο μας της Τρίτης. Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Στούπας και ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας κ. Αποστολάκης Παντελής απουσίαζαν. Τυχαία; Δεν γνωρίζω. Τα ερωτήματα περιμένουν απάντηση.

Αγαπητοί Αναγνώστες

            Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Κατούνα απετέλεσε πολιτικό Βατερλό για το Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τη Δημοτική του ομάδα. Μπροστά στη βεβαία πολιτική ήττα που έρχεται, η πολιτική παρουσία του Δημάρχου ήταν η χειρότερη, η οποία  έχω διαπιστώσει από το καλοκαίρι του 2013 και μετά, που σχεδόν ανελλιπώς παρακολουθώ τις συνεδριάσεις του ΔΣ. 

Αγαπητοί Συνδημότες

  Μέρα με τη μέρα το αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........

***********

-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ του ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΤΣΗ με το βατερλό του Δημάρχου....

ΒΙΝΤΕΟ 1.....

ΒΙΝΤΕΟ 2.....
ximeronews
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ