2019-01-31 15:43:30
Φωτογραφία για Ανακοίνωση της Νέας Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών Ηλείας
Aπό το Facebook του Γρηγόρη Κατσώλη

Με αφορμή τις θέσεις των τακτικών μεταθέσεων ετους 2019 θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ Γρηγόρη Γερακαράκο καθώς συνέβαλε τα μέγιστα ώστε στις επερχόμενες μεταθέσεις η Δ.Α Ηλείας να στελεχωθεί με έντεκα επιπλέον άτομα προς κάλυψη κενών οργανικών θέσεων. Χθες 29.01.2018 και περι ώρα 17:15 επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζι μου ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ και μου γνωστοποίησε οτι περι ωρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ του ιδίου, του εκπροσώπου της Ομοσπονδίας στο Συμβούλιο μεταθέσεων, του Επιτελάρχη του Αρχηγείου καθώς και του Αρχηγού του σώματος κ. Ανδρικόπουλου. Κατά την διάρκεια της συνομιλίας μας μου ζήτησε να τον ενημερώσω για τις ανάγκες στελέχωσης της Δ.Α Ηλείας. Κατόπιν αυτού του ζήτησα να ενισχυθεί η Διεύθυνση μας με επιπλεον άτομα απο οτι είχε γίνει το 2018 ( 4+4). Με την δέσμευση του Προέδρου οτι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για επιπλέον ενίσχυση της Διευθύνσεως μας ολοκληρώθηκε η επικοινωνία μας.


Σήμερα με την δημοσιοποίηση των θέσεων απεδείχθη η καταλυτική παρέμβαση του και η ούτως η άλλως συνεχή αγωνιστική του δράση.

Λυπούμαστε που το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ηλείας ευχαριστεί τον Αρχηγό για τα αυτονόητα, την ώρα που τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση μας προσπαθούν να επιλυθούν με απαράδεκτους τρόπους, καθώς οι Υπηρεσίες της έδρας μας, ενημέρωσαν τους συναδέλφους να καταβάλουν απο το υστέρημά τους προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα των κρατητηρίων!!!!!!!!!!!!!!!

Η εφαρμογή του σχεδίου ΠΕΡΣΕΑ και η καταπόνηση του αστυνομικού προσωπικού καθως και η έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού είναι ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης απο τον Αρχηγό του σώματος. Καλο θα είναι λοιπόν το προεδρείο να απαιτήσει την επίλυση τους και οχι να ευχαριστεί τον Αρχηγό για τα αυτονόητα, άλλωστε αφού και ο ιδιος ειναι συναισθηματικά δεμένος με την Διεύθυνση μας οπως ενημερωθήκαμε απο το προεδρείο εχει εναν λόγο παραπάνω να μας αφουγκραστεί.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ