2019-01-31 18:48:18
Φωτογραφία για Η Google μίλησε λεπτομερώς για το πώς θα κλείσει σταδιακά το Google+
Πέρυσι, η Google ανακοίνωσε το κλείσιμο του κοινωνικού δικτύου Google+ μετά την ανακάλυψη των τρωτών σημείων ασφαλείας . Τώρα, η Google έχει ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία λήξης του Google+ και έχει επίσης πει πώς θα ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. 

Το Google+ τελικά κλείνει στις 2 Απριλίου του 2019. Ωστόσο, από τώρα, ορισμένες λειτουργίες του κοινωνικού δικτύου θα αποσυνδέονται σταδιακά. Από τις 4 Φεβρουαρίου, δεν θα μπορείτε πλέον να δημιουργείτε νέα προφίλ, κοινότητες και συμβάντα στο Google+. Την ίδια ημέρα, η εταιρεία θα κλείσει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει καποιος το Google+ για σχόλια στο Blogger, παρόλο που σε μερικές άλλες τοποθεσίες αυτή η λειτουργία θα λειτουργήσει μέχρι και τις 7 Μαρτίου.

Τις επόμενες εβδομάδες, τα κουμπιά σύνδεσης μέσω του Google+ θα σταματήσουν να λειτουργούν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα αντικατασταθούν με κουμπιά εξουσιοδότησης μέσω ενός λογαριασμού της Google.

Τέλος, στις 2 Απριλίου, η Google θα διαγράψει όλους τους λογαριασμούς, τις σελίδες και όλο το περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών και των βίντεο. Σύμφωνα με την Google, αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ