2019-01-31 23:46:03
Φωτογραφία για Για πρώτη φορά το Πυροβολικό στην Κομοτηνή έκοψε πίτα εκτός ...στρατοπέδου
Παρών ο μητροπολίτης που αποκάλυψε ότι υπηρέτησε στο Πυροβολικό και εκδήλωσε την νοσταλγία του λέγοντας "το αγάπησα το Πυροβολικό"

Έγινε λαχειοφόρος αγορά τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε ίδρυμα της Κομοτηνής

Δήμος Μπακιρτζάκης

Για πρώτη φορά το Πυροβολικό στην Κομοτηνή έκοψε πίτα εκτός ...στρατοπέδου. Τα στελέχη μαζί με τις οικογένειές τους, περίπου 300 άτομα, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο Βράχος, δίνοντας έτσι στους διοργανωτές το έναυσμα να επαναλάβουν την εκδήλωση και την επόμενη χρονιά. Φανερά ικανοποιημένος εμφανίστηκε από την προσέλευση, ο Μιχαήλ Αλατάκης ταγματάρχης πυροβολικού, υποδιοικητής της182 μονάδας. Μία πτυχή της προσωπικής του ζωής αποκάλυψε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων, αφού ευλόγησε την βασιλόπιτα.

Έκανε γνωστό ότι υπηρέτησε στο Πυροβολικό και εκδήλωσε την νοσταλγία του λέγοντας "το αγάπησα το Πυροβολικό, το τραγουδήσαμε, το αγαπήσαμε όλοι
. Με κάνει να είμαι πιο ευτυχής που είμαι ανάμεσά σας για να ευλογήσουμε αυτά τα δώρα στο όνομα του Αγίου Βασιλείου αλλά και να σας ευχηθώ υγεία και δύναμη, ώστε τόσο στην οικογενειακή σας ζωή, όσο και στην διακονία σας - δεν θα το πω επάγγελμα γιατί ο Στρατός δεν είναι επάγγελμα - να έχετε τα αποτελέσματα που περιμένετε, αλλά πολλές φορές να τα ξεπερνάτε χωρίς να το καταλαβαίνετε".

Χαιρετισμό απεύθυνε στους παριστάμενους ο Νικόλαος Λιανός αντισυνταγματαρχής διοικητής 182, ευχαριστώντας για την παρουσία τους τον ταξίαρχο της διοίκησης Πυροβολικού Αλφαντάκη Σπύρο, τον αντισυνταγματάρχη Χαράλαμπο Νικολαΐδη, τον επιτελάρχη της Διοίκησης Πυροβολικού, τους άμεσα συνεργάτες της Μονάδας και φυσικά όλα τα στελέχη στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους. Καταληκτικά ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία, προσωπική και επαγγελματική καταξίωση για όλους και η Αγία Βαρβάρα να σκεπάζει το Πυροβολικό. Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε λαχειοφόρος αγορά τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε ίδρυμα της Κομοτηνής, μας ανέφερε ο ταγματάρχης Μιχαήλ Αλατάκης

ΠΗΓΗ: https://www.xronos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ