2019-02-01 13:12:15
Φωτογραφία για Θ. Παπαχριστόπουλος: Χάλασε το αυτοκίνητο, καθυστερεί η παραίτηση από τους ΑΝΕΛ
Μία βλάβη στο αυτοκίνητό του καθυστέρησε τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο από το να υποβάλει την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, όπως είπε ο ίδιος, τονίζοντας πάντως ότι θα παραιτηθεί εντός της ημέρας.

«Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ τον λόγο μου τον κρατάω. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου» είπε συγκεκριμένα ο κ. Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Με χθεσινές του δηλώσεις κατέστησε σαφές ότι παραδίδει την έδρα του οικειοθελώς. «Κανείς δεν μου το ζήτησε» είπε χαρακτηριστικά.

Ν.Δ.: Έτοιμος να υποκύψει στον εκβιασμό του Π. Καμμένου ο Αλ. Τσίπρας

«Να περιφρουρήσει το κύρος της Βουλής» και «να μην αποδειχθεί ο ίδιος μέρος της παρακμιακής συναλλαγής» μεταξύ του Αλ. Τσίπρα και του Π. Καμμένου καλεί τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη.

«Όλοι πια έχουν καταλάβει ότι ο κ. Καμμένος εκβιάζει τον κ. Τσίπρα και ότι ο Πρωθυπουργός, για λόγους που εκείνος γνωρίζει, είναι έτοιμος να υποκύψει στον εκβιασμό του, προκειμένου ο συνεταίρος του να μην αποκαλύψει όσα γνωρίζει για την κοινή τους διακυβέρνηση» σημειώνει η κ. Σπυράκη για να προσθέσει: «Οι θεσμοί, ωστόσο, δεν είναι παιχνίδι. Η Ν.Δ. καλεί τον κ. Βούτση να περιφρουρήσει το κύρος της Βουλής και να μην αποδειχθεί και εκείνος μέρος αυτής της παρακμιακής συναλλαγής».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail»
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ