2019-02-02 10:10:22
Φωτογραφία για Δεν χαιρετήθηκαν; Ούτε σε μία φωτογραφία μαζί οι Αρχηγοί Στεφανής και Καμπάς
Του Ηλία Προύφα

Δελτίο τύπου με 25 φωτογραφίες, απέστειλε μετά το δημοσίευμα του kranosgr το Γενικό Επιτελείο Στρατού, από τη χθεσινή τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων Αρχηγού ΓΕΣ.

Αυτό που παρατηρήσαμε, είναι ότι ανάμεσα στις 25 φωτογραφίες, δεν υπάρχει ούτε μία που να δείχνει χαιρετισμό του πρώην και τον νυν ΑΓΕΣ. Βέβαια δε συμβαίνει το ίδιο με τον Υπουργό και τους υπόλοιπους αρχηγούς, οι οποίοι όπως θα διαπιστώσετε στο παρακάτω φωτογραφικό υλικό του ΓΕΣ, έχουν θερμή χειραψία με τον Στρατηγό Στεφανή.

Να μην έχουν χαιρετηθεί οι δύο στρατηγοί αποκλείεται. Το πιθανότερο είναι να μην έχουν συμπεριληφθεί εκ παραδρομής οι φωτό, όπως και οι ημερήσιες διαταγές τις οποίες και αναμένουμε.

Δελτίο τύπου ΓΕΣ

Την Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού, από τον Στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή στον Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στη Βάρη Αττικής.


Στην τελετή παρέστησαν, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτης Ρήγας, η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κα Αικατερίνη Παπακώστα - Σιδηροπούλου, η Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κα Καλλιόπη Παπαλεωνίδα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων Αεροπορίας και Πολεμικού Ναυτικού, εκπρόσωποι της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας, εκπρόσωποι Αρχηγών ΕΔ ξένων κρατών, Επίτιμοι Αρχηγοί καθώς και Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), αντιπροσωπείες στελεχών από τους τρεις Κλάδους των ΕΔ και τις Ενώσεις Αποστράτων, Απόστρατοι και λοιποί προσκεκλημένοι.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ