2019-02-03 03:19:44
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Το 2017 ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας και η Κοινότητα Βάτου κηρύχτηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ο Δήμος πήρε έκτακτη επιχορήγηση 240.000 ευρώ! -Εξαιρέθηκε ο πρώην Δήμος Παλαίρου- Απίστευτο και όμως αληθινό!!!
Το 2017 ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας και η Κοινότητα Βάτου κηρύχτηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ο Δήμος πήρε έκτακτη επιχορήγηση 240.000 ευρώ! - Εξαιρέθηκε ο πρώην Δήμος Παλαίρου- Απίστευτο και όμως αληθινό!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

        Την 1η Δεκεμβρίου 2017 ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ο Δήμος πήρε έκτακτη επιχορήγηση 240.000 ευρώ. Για την ακρίβεια κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο πρώην Δήμος Ανακτορίου, ο Πρώην Δήμος Μεδεώνος, και μόνο η  Κοινότητα Βάτου από το πρώην Δήμο Κεκροπίας- Παλαίρου. Απίστευτο και όμως αληθινό. 

         Γιατί αυτή η φανερή αδικία Δήμαρχε, Αποστολάκη, Αντιδήμαρχε κ. Φραδέλε και Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας; -H μείζονα αντιπολίτευση που ήταν; ..............          Καλούμε το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Στούπα να ενημερώσει τους Δημότες το συνολικό ποσό, που πήρε σε έκτακτες επιχορηγήσεις ο Δήμος στη θητεία τους.


     Tη Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2019 θα δημοσιεύσουμε άρθρο, στο οποίο θα γράψουμε πως και σε ποιους σκοπούς μοίρασε ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης με απευθείας αναθέσεις το τεράστιο ποσό των 240.000 ευρώ και άκουσον-άκουσον μετά το πήγε το θέμα στην οικονομική επιτροπή για έγκριση!!!!!!!. 

            Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κατούνας 30-01-2019 ανακοίνωσε ότι ο Δήμος επιχορηγήθηκε έκτακτα με το ποσό των 120.000 ευρώ. Θεωρώ ότι ο πρώην Δήμος Παλαίρου δικαιούται να πάρει τη μερίδα του λέοντος από το ποσό αυτό. Διαφορετικά;

Αγαπητοί Συνδημότες

Μέρα με τη μέρα το αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  από συστάσεως του καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. Προβληματιστείτε γιατί δεν απαντούν στα ερωτήματα.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ