2019-02-03 11:13:08
Φωτογραφία για Πήγε να τον ξεχρεώσουν και τον... απήγαγαν ζητώντας λύτρα!
Τον άφησαν αιμόφυρτο όταν διαπίστωσαν ότι είχαν μπει στο λογαριασμό τους 5.000

που απαίτησαν από την οικογένεια του θύματος - Συνελήφθησαν οι δράστες

Δεν έφτανε που χρωστούσαν χρήματα σε έναν 30χρονο ομοεθνή τους τρεις Πακιστανοί που εργάζονται στα χωράφια της Ηλείας, του επιτέθηκαν κιόλας όταν πήγε να ζητήσει τα οφειλόμενα, τον τραυμάτισαν και τον υποχρέωσαν με την απειλή μαχαιριού να επικοινωνήσει με τους γονείς του από τους οποίους ζήτησαν λύτρα για να τον απελευθερώσουν!

Ο άτυχος 30χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος σε μια αγροτική οδό στην περιοχή Ψάρι της Βάρδας, όπου τον άφησαν ελεύθερο οι ομοεθνείς του απαγωγείς ηλικίας 49, 47 και 27 χρόνων, όταν βεβαιώθηκαν ότι οι γονείς του είχαν καταβάλει στον λογαριασμό που τους έδωσαν σε τράπεζα του Πακιστάν το ποσό των 5.000 ευρώ που απαίτησαν εκβιαστικά μέσω βιντεοκλήσης!

Ένας άλλος ομοεθνής του μετέφερε τον τραυματία στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε ξυλοκοπηθεί ανελέητα με χέρια και με πόδια και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου παραμένει για νοσηλεία. Εκεί έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς του τμήματος Βουπρασίας, οι οποίοι ταυτοποίησαν τους δράστες και τους συνέλαβαν. Μάλιστα, ο 47χρονος και ο 27χρονος βρίσκονταν παράνομα στη χώρα.

Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που άσκησε δίωξη σε βάρος τους για εκβίαση, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ