2019-02-03 12:00:32
Φωτογραφία για Μέριμνα προσωπικού: Η ''Βarbie'' της ΛΑΦ Θεσσαλονίκης και το ''Χρυσό'' Ψαλίδι
Του Ηλία Προύφα

Εάν ξεφυλλίσει κάποιος το βιβλίο επισκεπτών της ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, θα διαπιστώσει ότι πολλά από τα σχόλια, έχουν ως αποδέκτη την ΕΠΟΠ Λοχία, Αλεξάνδρα Γκούμα.

Πρόκειται για την επαγγελματία κομμώτρια του Γ'ΣΣ, η οποία στο πλαίσιο μέριμνας προσωπικού, λειτουργεί με επιτυχία το κομμωτήριο της ΛΑΦ Θεσσαλονίκης.

Αρκετές γυναίκες στελέχη αλλά και σύζυγοι ε.ε και ε.α στρατιωτικών, επισκέπτονται το ''μποτέ'' της ΛΑΦ, κάνοντας μάλιστα ουρά για το ''Χρυσό'' ψαλίδι της Αλεξάνδρας.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν δυόμιση χρόνια από τον τότε Αντιστράτηγο Στεφανή και συνεχίζεται δυναμικά Από Τρίτη έως Παρασκευή και από ώρες 12 έως 8 και κάθε Σάββατο από τις 9 έως 5, το κομμωτήριο βρίσκεται στη διάθεση των στελεχών.

Ανάλογη πρωτοβουλία είχε αναλάβει και ο σημερινός Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο οποίος δημιούργησε αντίστοιχο χώρο για τα στελέχη στη ΛΑΦ Αλεξανδρούπολης. (Διαβάστε ΕΔΩ)

Όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, το επόμενο διάστημα και στο πλαίσιο μέριμνας προσωπικού, ο Αντιστράτηγος Καμπάς, θα αναλάβει αρκετές δυναμικές πρωτοβουλίες υπέρ των στελεχών και των οικογενειών τους, που σίγουρα θα συζητηθούν θετικά...
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ