2019-02-03 21:42:32
Φωτογραφία για ''Σε όλους αυτούς που κατόπιν εορτής ανακάλυψαν την Αμερική, τους απαντάμε με έργα''
Από το facebook του Γιώργου Δεληγιώργη

Δυστυχώς για ορισμένους η ισχυροποίηση του Σωματείου της Θεσσαλονίκης έχει γίνει ο χειρότερος

εφιάλτης τους!

Όπως και πριν από τις τοπικές εκλογές στη πόλη μας είχαμε τονίσει, είμαστε η 2η μεγαλύτερη Ένωση της χώρας και πρέπει να διεκδικήσουμε τη θέση αυτή.

Και τη διεκδικούμε καθημερινά, τόσο έναντι της πολιτικής, αλλά και της φυσικής ηγεσίας, με αποτέλεσμα να έχουμε καθιερωθεί ως σεβαστοί και ομότιμοι συνομιλητές.

Είναι τυχαίο ότι, κάθε παρέμβασή μας για τα εργασιακά μας θέματα αποτελεί πρώτη είδηση παντού,

αλλά και προκαλεί την άμεση παρέμβαση της ηγεσίας;

Είναι τυχαίο που μετά από χρόνια, πρωτοστατήσαμε και λύσαμε το γόρδιο δεσμό των μηδαμινών θέσεων, από μόνοι μας, όχι ως νεροκουβαλητές του Αθηναϊκού κατεστημένου;

Κ.Συνάδελφοι, τίποτα δεν είναι τυχαίο, όπως και το γεγονός ότι αυτοί που καθημερινά ανησυχούν και καλά για τους μάχιμους συναδέλφους έχουν γεμίσει όλες τις επιτελικές Υπηρεσίες, ενώ οι υπόλοιποι από αυτούς κατασκηνώνουν στα νησιά καταλαμβάνοντας θέσεις συναδέλφων που πραγματικά έχουν την οικονομική ανάγκη να πάνε!


Σε όλους αυτούς που κατόπιν εορτής ανακάλυψαν την Αμερική, τους απαντάμε με έργα και τους πληροφορούμε ότι η Ένωση Θεσσαλονίκης, με το προεδρείο της ΑΣΠΑ, δεν χρειάζεται «συνδικαλιστικούς μπαμπάδες» για να επιτύχει την ενίσχυση της πόλης μας με συναδέλφους, και όχι μόνο.

Η πόλη μας χρειάζεται συνδικαλιστές, όχι ντίβες και υποτακτικούς!

Εφόσον όπως αποδεικνύεται ότι δεν μπορούν να κάνουν ή να προσφέρουν τίποτα πλέον, τους παρακαλούμε να καθίσουν στις όμορφες Υπηρεσίες που υπηρετούν και να παρακολουθήσουν τους πραγματικούς συνδικαλιστές να παράγουν έργο!

ΑΣΠΑ

δίπλα στον Συνάδελφο με έργα, όχι λόγια!
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ