2019-02-03 23:53:01
Φωτογραφία για Με μεγάλη συμμετοχή η χοροεσπερίδα του Συλλόγου ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΩΝ Ξηρομέρου | ΦΩΤΟ
           Με ξεχωριστή επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου (η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής Ξηρομερίτικη εκδήλωση, πάνω απο 400 άτομα), πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, το μεσημέρι, η κοπή πίτας και η χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΩΝ Ξηρομέρου στο Πολυχώρο "Belvedere" στο Μπουρνάζι.

      Πολύς κόσμος, Μαχαιριώτες, φίλοι τους και όχι μόνο, τίμησαν με την παρουσία τους την χοροεσπερίδα του Συλλόγου και πέρασαν ένα όμορφο μεσημέρι με πολύ κέφι και χορό, με τους ήχους ζωντανής μουσικής     Άξιοι οικοδεσπότες της εκδήλωσης όλα τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου και την εκδήλωση άνοιξε ο Γρηγόρης Τσίντζος πρόεδρος του συλλόγου, ο οποίος αφού έκοψε την πίτα, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους και όλους τους παρευρισκόμενους.

      Αμέσως μετά η Πόπη Γκούμα μέλος του ΔΣ, ανέγνωσε επιστολή του πρόεδρου του χωριού Νίκου Τριάντη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Το παρών έδωσαν: ο Γιατρός και υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου Παναγιώτης Στάϊκος, ο Γιάννης Ζορμπάς Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου και αντιπρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας Παναγιώτης Χολής, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου, τα μέλη του Κ.Σ. της ΟΠΣΥΞ: Βασίλης Μπουρνάζος, Δημήτρης Κοθρούλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών Δημήτρης Μπολίκας, απο το σύλλογο απανταχού Ξηρομεριτών ο Μάκης Ζορμπάς, κ.α.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ