2019-02-04 10:36:43
Φωτογραφία για Κρίσεις Στρατού Ξηράς: Η ''μάχη'' Συνταγματαρχών και Ταξιάρχων και το ξεμπλοκάρισμα της επετηρίδας
Του Ηλία Προύφα

''Νυν υπέρ πάντων αγών'' για Συνταγματάρχες και Ταξίαρχους του Στρατού Ξηράς, οι οποίοι θα κριθούν από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, για την παραμονή ή αποστρατεία από το Στράτευμα.

Ήδη οι ατομικοί φάκελοι με τα προσόντα του καθενός είναι έτοιμοι και αναμένεται το πράσινο φως, για την έναρξη της διαδικασίας.

Όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, αναμένεται να είναι χρονιά, ξεμπλοκαρίσματος της επετηρίδας, τόσο στα όπλα καθώς και στα σώματα του ΣΞ.

Τάξεις της ΣΣΕ με Ταξίαρχους και αρκετούς εναπομείναντες αρχαίους Συνταγματάρχες, θα κριθούν για να προχωρήσει η επετηρίδα και έτσι πρέπει.  

Υπάρχουν σχηματισμοί που ''ζαλίζεται'' από τα πολλά χρυσά αστέρια και ''κινδυνεύεις'' να πιάσεις φωτιά από τις πολλές φλόγες Στα Σώματα μία από ίδια, ίσως και χειρότερα. Όπως μας μετέφεραν χαριτολογώντας γνώστες της επετηρίδας, σε ορισμένα σώματα του ΣΞ, υπάρχουν εν ενεργεία στελέχη, που όταν μπήκαν στο Στρατό, ο Αρχηγός τότε έδινε εξετάσεις για την ευελπίδων... 

Όσον αφορά τα χρυσά και τις φλόγες στα Σώματα, άλλος ''χαμός'', φλόγες παντού, που δε θέλουν να σβήσουν με τίποτα...

Μετά από πολλά χρόνια, όπως διαφαίνεται, η  επετηρίδα θα ξεμπλοκάρει, με τους Άριστους, ανάμεσα σε όλους τους άξιους και ικανούς, να προχωρούν! 
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ