2019-02-04 17:57:54
Φωτογραφία για Πάιατ: Δυνατά τα θεμέλια του επενδυτικού ενδιαφέροντος για την Ελλάδα
Στην προσπάθεια που γίνεται σχετικά με την προσέλκυση επενδύσεων από τις ΗΠΑ αναφέρθηκε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ. Μιλώντας κατά τη διάρκεια δεξίωσης του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Ο κ. Πάιατ υπογράμμισε σχετικά: «Η φιλοσοφία μου για την αμερικανική συμμετοχή στη ΔΕΘ βασίστηκε σε μια γραμμή από την ταινία "αν το φτιάξετε, θα έρθουν"».

Όπως είπε: «Ο σκοπός της περασμένης χρονιάς ήταν η συνέχεια της θεμελίωσης του επενδυτικού ενδιαφέροντος για την Ελλάδα προς υποστήριξη της πλήρους οικονομικής ανάκαμψης της Ελλάδας. Σήμερα, αυτά τα θεμέλια είναι τόσο δυνατά όσο δεν ήταν ποτέ -και θα έλεγα, ως άμεσο αποτέλεσμα πολλών ανθρώπων στο δωμάτιο εδώ».

Παράλληλα, τόνισε πως «το 2019, ενώ πρόκειται να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το ενδιαφέρον των Αμερικανών επενδυτών, περιμένουμε από την Ελλάδα να οικοδομήσει την υπόλοιπη υποδομή συνεχίζοντας με διαφανείς ιδιωτικοποιήσεις, ταχείες μεταρρυθμίσεις και προβλέψιμους κανονισμούς. Αυτά είναι τα θεμέλια που θα κάνουν τους επενδυτές των ΗΠΑ να έρχονται στην Ελλάδα σε μεγαλύτερους αριθμούς».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ