2019-02-05 13:24:54
Φωτογραφία για Καιρός: «Κόκκινος συναγερμός» για τις καταιγίδες και τους νοτιάδες
Στο «κόκκινο» Αττική, Πελοπόννησος και Εύβοια - Οι καιρικές συνθήκες ευνοούν και τη μεταφορά σημαντικών ποσοτήτων σκόνης, με αποτέλεσμα την εκδήλωση λασποβροχών -

Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά και Ραφήνα για Κυκλάδες λόγω των θυελλωδών ανέμων που φτάνουν τα 9 μποφόρ

Μεταβολή του καιρού με βροχές αρχικά στην Ανατολική Πελοπόννησο, την Κεντρική Στερεά και τη Θεσσαλία και καταιγίδες στο Νοτιοδυτικό Ιόνιο, όπου βαθμιαία θα ενταθούν και θα επεκταθούν βορειοανατολικά επηρεάζοντας κυρίως τα κεντρικά και νότια περιμένουμε την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019. Τα φαινόμενα τα κεντρικά και νότια θα είναι ιδιαίτερα έντονα και θα συνοδεύονται από ηλεκτρική δραστηριότητα και τοπικές χαλαζοπτώσεις, ενώ πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Πελοποννήσου και της Κεντρικής Στερεάς. Παράλληλα, η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα την εκδήλωση λασποβροχών.

Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι έντονα στην Πελοπόννησο, την Αττική και την Εύβοια όπως προκύπτει από την υπηρεσία meteoalarm σύμφωνα με την οποία οι τρεις αυτές περιοχές είναι σε «κόκκινο συναγερμό» για την Τρίτη. Όπως φαίνεται και στον χάρτη που δημοσίευσε η ΕΜΥ, και οι τρεις περιοχές είναι στο «κόκκινο» καθώς αναμένονται ισχυρές καταιγίδες με κατά τόπους χαλαζοπτώσεις και ριπαίους ανέμους.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
SPATA
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
SPATA
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ