2019-02-06 08:49:05
Φωτογραφία για Ο Νέος Διοικητής Δ' ΣΣ στο Διδυμότειχο. Σήμερα Τετάρτη η Παράδοση-Παραλαβή του Σώματος (ΦΩΤΟ)
Σε γνωστούς τόπους και με γνώριμους ανθρώπους, βρέθηκε την Δευτέρα ο νέος Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούση, που πραγματοποίησε επίσκεψη στο Διδυμότειχο.

Τον πρώην Διοικητή της XVI Μεραρχίας Πεζικού και πρόσφατα αναβαθμισθέντα κ. Λαλούση, υποδέχθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός στην έδρα του.

Τον Στρατηγό συνόδευαν ο Διοικητής της 30ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχος Νικόλαος Αγγελής και ο Υποδιοικητής της XVI Μεραρχίας Ταξίαρχος Σταύρος Σταυρόπουλος.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον Στρατηγό για την πρόσφατη προαγωγή του και για την ανάληψη των ευθυνοφόρων καθηκόντων του και να του ευχηθεί τα δέοντα.

Παράδοση-παραλαβή του Δ’ Σώματος Στρατού

Σήμερα Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 09.30 στο Στρατόπεδο «Αποστολίδη» στην Ξάνθη, θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης του Δ΄ Σώματος Στρατού, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Γ. Αποστολάκη. Ο νέος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς παραδίδει τα καθήκοντα του διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού, στον αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

(ΠΗΓΗ: evros-news.gr - xronos.gr)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Μαύρο χρήμα»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Μαύρο χρήμα»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ