2019-02-10 08:56:54
Φωτογραφία για Ο πραγματικός λόγος συνάντησης Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί
Μετά από δυόμιση χρόνια από την ημέρα που χώρισαν (το 2016) ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκαν για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο πριν από περίπου μία εβδομάδα.

ΠΗΓΗ: queen.gr

Οι φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκαν τους δείχνουν για πρώτη φορά μαζί και όλοι απορούν για τον λόγο της συνάντησής τους.

Στις 30 Ιανουαρίου οι δύο πρώην συναντήθηκαν σε ένα γραφείο στο Μπέβερλι Χιλς όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες μίλησαν για τα παιδιά τους. Το In Touch αναφέρει πως υπάρχουν κάποια θέματα ανάμεσά τους σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών τους. «Υπάρχουν συνεχιζόμενες συζητήσεις σχετικά με τις νταντάδες των παιδιών που απασχολεί η Αντζι για να συνοδεύουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια που περνούν τον χρόνο τους στον Μπραντ».

«Ο δικηγόρος του ηθοποιού έχει κάποιες ανησυχίες σχετικά με αυτό το θέμα και προσπαθούν να βρουν μια κοινή γραμμή όλοι μαζί για να το λύσουν» ανέφερε η πηγή στο In Touch, ενώ συμπλήρωσε επίσης πως η Αντζελίνα ήταν κάπως απογοητευμένη που ο Μπραντ εμφανίστηκε στο ίδιο γραφείο και συναντήθηκαν μετά από τόσο καιρό. Μέσα από αυτή τη συνάντηση επίσης, προσπάθησαν να βρουν και τα οικονομικά μέρη της συμφωνίας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει περαιτέρω ενημέρωση.
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ