2019-02-10 12:00:41
Φωτογραφία για Ferrari: Η πιο ισχυρή εταιρεία παγκοσμίως
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας Brand Finance Global 500 και η Ferrari, μια από τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως, ανακηρύχθηκε ως η πιο «ισχυρή» εταιρεία του πλανήτη.

Η έρευνα που διεξάγεται από την Brand Finance, με άριστα το 100 βαθμολογεί τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες παίρνοντας ως βάση τις επενδύσεις στον τομέα του marketing και την απόδοσή τους, την ανταπόκριση της μάρκας στο κοινό, τους πελάτες και τους εργαζομένους της, αλλά και οικονομικά, τα κέρδη και τη γενικότερη οικονομική της κατάσταση.

Στη φετινή έρευνα, από τις 500 κορυφαίες μάρκες που εξετάστηκαν μόνο 14 πήραν την κορυφαία αξιολόγηση AAA+. Όμως αυτή που πραγματικά ανακηρύχτηκε ως η πιο ισχυρή μάρκα του πλανήτη ήταν η Ferrari, η οποία σύμφωνα με τους αναλυτές, έχει καταφέρει να εμφυσήσει το πνεύμα της μάρκας σε ένα μεγάλο κοινό, παράλληλα πραγματοποιεί συνεχώς επενδύσεις, ενώ και η οικονομική της κατάσταση είναι υγιέστατη.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ferrari πρώτευσε έναντι εταιρειών-κολοσσών που βρέθηκαν στο Top 10 όπως η Deloitte, η McDonalds, η Intel, η Neutrogena, η Coca Cola, αλλά και η ρώσικη τράπεζα Sberback. Η ιταλική μάρκα είχε ξαναπάρει τον τίτλο το 2014, ενώ το 2018 είχε βρεθεί στην 3η θέση της σχετικής κατάταξης της έρευνας.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες μάρκες αυτοκινήτων, η έρευνα της Brand Finance αξιολόγησε επίσης με AAA+ την Porsche και την BMW, όντας έτσι μαζί με τη Ferrari οι 3 μοναδικές εταιρείες αυτοκινήτου που έλαβαν την κορυφαία αυτή αξιολόγηση.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ