2019-02-11 18:05:10
Φωτογραφία για Παραβίαση κανόνων από το Survivor!
Με χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης έχει ξεκινήσει η φετινή παρουσία του Survivor, με τα στελέχη στο κανάλι του Φαλήρου να ανησυχούν για το αν θα καταφέρει το μέχρι πρότινος «πουλέν» τους να ανακάμψει.

Η αλήθεια είναι ότι την ευθύνη για τα αρκετά λάθη δεν την φέρουν στον ΣΚΑΪ αφού το «κέντρο αποφάσεων» για το τι πρόκειται να συμβεί βρίσκεται στην Τουρκία όπου είναι τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας παραγωγής Acun Medya. Ωστόσο στο κανάλι του Φαλήρου καλούνται να διαχειριστούν ένα σημαντικότερο θέμα καθώς αν δεν προβούν σε αλλαγές θα κληθούν να πληρώσουν ακριβά.

Tο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει με απόφασή του επιβάλλει στον ΣΚΑΪ την αλλαγή σήμανσης και από «επιθυμητή η γονική συναίνεση» να εμφανίζεται η «απαραίτητη η γονική συναίνεση». Λόγω αυτής της σήμανσης μάλιστα απαγορεύεται η προβολή του πριν από τις 9 το βράδυ.

Ωστόσο ο ΣΚΑΪ συνεχίζει να έχει τη σήμανση «επιθυμητή» ενώ έχει προσφύγει και στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης του ΕΣΡ
. Την προηγούμενη βδομάδα το Συμβούλιο επικοινώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό επισημαίνοντας πως δεν τηρεί τους κανόνες που έχει επιβάλλει ενώ από τον ΣΚΑΪ φαίνεται να υποστηρίζουν ότι το πρόγραμμα είναι αθλητικό και ως εκ τούτου δεν επιβάλλεται η αλλαγή της σήμανσης, αγνοώντας βέβαια το στοιχείο του «εγκλεισμού».

Όπως φαίνεται όμως το Συμβούλιο θα επανέλθει και μάλιστα εκτιμάται ότι στον έλεγχο της ανεξάρτητης Αρχής θα συμπεριληφθεί και το άλλο ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ, το «Power of love» με τα καθημερινά επεισόδιά του…!

newsit.gr-Γρηγορης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ