2019-02-11 21:39:24
Φωτογραφία για Τέσσερις βραβεύσεις για τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη
Δεκαήμερο βραβεύσεων για τον Γιώργο Τσούκαλη. Ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής βραβεύτηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 από τον όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων διότι στο πλαίσιο

του αγώνα του κατά της αρχαιοκαπηλίας ξεπέρασε τον αριθμό ρεκόρ των 16 χιλιάδων αρχαιοτήτων τις οποίες έχει παραδώσει στο Ελληνικό κράτος με προσωπικό κόστος και με ιδία χρηματοδότηση των σχετικών ερευνών.

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου τιμήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης και ανακηρύχτηκε επίτιμο μέλος του συνδέσμου για την προσφορά του στον πολιτισμό αλλά και για τη δράση του εναντίον της αρχαιοκαπηλίας. Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκε και ο στενός συνεργάτης του Γιώργος Μανίκας.

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 τιμήθηκε από την σχολή tae kwon do ΑΡΙΣΤΙΩΝ για τη δράση του κατά της σχολικής βίας ενώ παράλληλα μίλησε για το bullying στους μαθητές της σχολής.

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 ο Γιώργος Τσούκαλης βραβεύτηκε από τον ΟΦΚΑΘ, στο πλαίσιο της κοπής της πίτας του ομίλου, για τον εθελοντισμό του για την κοινωνική προσφορά του για την συνδρομή του στις έρευνες για εξαφανισθέντες συνανθρώπους μας καθώς επίσης και για τον αγώνα του κατά των αρχαιοκαπήλων. Μαζί του τιμήθηκε επίσης από τον ΟΦΚΑΘ ο συνάδελφος του Γιώργος Μανίκας.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ