2019-02-12 18:45:11
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικό: Τι γίνεται με το διπλό χτύπημα του ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ;
Εδώ και λίγο διάστημα είναι στον αέρα του ΑΝΤ1 το σίριαλ, ''Μην ψαρώνεις'', που σκηνοθετεί ο Πιέρρος Ανδρακάκος και γράφει ο Άγγελος Χασάπογλου. Η υποδοχή του κοινού είναι αρκετά

ικανοποιητική, με εξαίρεση το προηγούμενο επεισόδιο, που παρουσίασε μια σχετική πτώση.

Στον ΑΝΤ1 ήθελαν εξ αρχής η σειρά να βγαίνει δύο φορές την εβδομάδα και όχι μία, καθώς θέλουν ,όπως και με τη ''Φριτέζα'', να δημιουργήσουν μια συνήθεια καθώς το κοινό δεν ''κολλά'' με ένα επεισόδιο τη βδομάδα. Ωστόσο, επειδή η παραγωγή δεν ήταν έτοιμη και δεν υπήρχε ικανοποιητικό στοκ επεισοδίων, ξεκίνησαν με ένα επεισόδιο ώστε το σίριαλ να βγει και να μην τους προλάβει ο ανταγωνισμός , και μελλοντικά να τα κάνουν δύο.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες μου, το...πλήρωμα του χρόνου φαίνεται έφτασε, κ' έτσι γίνονται προσπάθειες ώστε από την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή από την Τετάρτη 20/2, το ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ να χτυπά πια δύο φορές, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.45. Όπως μαθαίνω η παραγωγή έχει φτάσει στα 10 επεισόδια, με τους ρυθμούς να είναι πυρετώδεις, και ,εκτός φυσικά συγκλονιστικού απροόπτου, αυτή η εβδομάδα θα είναι και η τελευταία που το οικογενειακό σίριαλ του ΑΝΤ1 θα ...σκάσει μύτη μόνο μια φορά!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ