2019-02-12 19:07:12
Φωτογραφία για Για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές – Του Γιώργου Πλαφουντζή
Χρόνια τώρα έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια. Βραδινές κυρίως ώρες μια ξαφνική διαταγή η οποία ζητάει άτομα για ενίσχυση κάποιας άλλης υπηρεσίας, πάντα από Αστυνομικά Τμήματα, Τμήματα Τροχαίας και Τμήματα Ασφαλείας , η πιο εύκολη και ανώδυνη λύση. Οι εποχές όμως έχουν αλλάξει τα Αστυνομικά Τμήματα, τα Τμήματα Τροχαίας και τα Τμήματα Ασφαλείας υπολειτουργούν και είναι πλήρως υποστελεχωμένα, ιδιαίτερα στην Νοτιανατολική Αττική.

 Η πολιτεία δυστυχώς έχει φροντίσει να τα αφήσει στην τύχη τους . Από αυτές τις υπηρεσίες που ζητάνε συνεχώς ενίσχυση, βάζουν στους διοικητές τους το μαχαίρι στο λαιμό ζητώντας να προτείνουν κάποιον από τους συναδέλφους που έχουν απομείνει για να ενισχύσουν την ΔΑΕΑ, αδιαφορώντας για τους πολίτες της Νοτιανατολικής Αττικής οι οποίοι θέλουν προστασία, καθώς και για τους συναδέλφους οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αυτές τις περιοχές και φυσικά δεν επιθυμούν να μετατεθούν σε μια υπηρεσία με εντελώς διαφορετικό αντικείμενο.

 Η Ελληνική Αστυνομία θα πρέπει να εκσυγχρονιστεί και να αλλάξει πρόσωπο , να υπάρξει σχεδιασμός και όχι πρόχειρες αποφάσεις και εύκολες λύσεις και πάνω απ`όλα να λαμβάνονται υπόψη οι ανάγκες των υφιστάμενων υπηρεσιών, για να μη γινόμαστε συνέχεια στο ίδιο έργο θεατές.

 

 ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ ΜΕΛΟΣ ΑΝ.Α.Σ.Α 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ