2019-02-15 10:39:30
Φωτογραφία για Αδειάζει τη Δημοκρατία ο πρόεδρος της Ένωσης Θεσσαλονίκης
Διαβάστε την ανάρτηση τού Θοδωρή Τσαϊρίδη: Από την ημέρα ανάδειξής μου στη θέση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, τοποθετούμαι δημόσια με

μοναδικό σκοπό την δίκαιη και έγκυρη εκπροσώπηση και προστασία όλων των συναδέλφων μου και των 4300 περίπου εγγεγραμμένων μελών.

Καθώς, μέχρι σήμερα δεν έχω χρησιμοποιήσει την θεσμική μου ιδιότητα για οποιαδήποτε σκοπιμότητα, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται να το κάνω ούτε τώρα και ειδικά για μικροπολιτικές τακτικές και σκοπιμότητες.

Ως εκ τούτου, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι κατά τη χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησα στην εφημερίδα «Δημοκρατία», σχετικά με τα σοβαρά περιστατικά που έλαβαν χώρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και αφορούν στην έξαρση της βαριάς εγκληματικότητας δήλωσα ότι η κατάσταση επιβαρύνεται εξαιτίας των τεράστιων ελλείψεων τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε προσωπικό, την λάθος κατανομή του προσωπικού της ΓΑΔΘ αλλά και εξαιτίας της απασχόλησης χιλιάδων Αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. στην φύλαξη σταθερών στόχων, σε προξενεία, σε γήπεδα και σε άλλα πάρεργα και γραφειοκρατικά ζητήματα.


Επιπλέον ανέφερα ότι χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η εντολή από το ΑΕΑ για την φύλαξη των σπιτιών όσων βουλευτών ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών, χωρίς να το γνωρίζουν οι ίδιοι, και κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε μαζί τους και παρέμβασης τους οι αστυνομικές δυνάμεις απομακρυνθήκαν.

Αυτά είναι τα πραγματικά περιστατικά και είμαι υποχρεωμένος να το αναφέρω προς αποκατάσταση της πλήρους αλήθειας.

Τόσο ο θεσμικός μου ρόλος, ως Προέδρου της ΕΑΥΘ, όσο και ο χαρακτήρας της προσωπικότητάς μου, δεν επιτρέπουν παρανοήσεις ή παραποιήσεις των λεγόμενών μου για χάρη εντυπώσεων ή διαμόρφωση της κοινής γνώμης προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ