2019-02-17 08:40:52
Φωτογραφία για Mobile NVIDIA Turing GPU χωρίς εξαιρετικές επιδόσεις
Παρά το γεγονός ότι στην αγορά κυκλοφορούν ήδη τέσσερις Turing GPUs με ικανοποιητικές επιδόσεις, το ίδιο δε φαίνεται να συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις στην αγορά των notebooks. Πριν από μερικές ημέρες τα πρώτα laptops με Turing GPUs της NVIDIA εμφανίστηκαν στα πρώτα φορητά συστήματα της αγοράς που υπόσχονταν υψηλότερες επιδόσεις από την προηγούμενη γενιά των Pascal. Τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια ήρθαν με την ανακοίνωση των specs και πιο ειδικά τους χαμηλούς base clock που όμως επιτρέπουν την εγκατάσταση μιας τέτοιας GPU σε laptops με λεπτό προφίλ, ενώ λίγο αργότερα αρκετά media έλαβαν μερικά από τα συστήματα που φέρουν κάποιες από τις νέες κάρτες γραφικών της NVIDIA. 

Τα πρώτα αποτελέσματα των gaming επιδόσεων επιβεβαιώνουν ότι το base clock των εν λόγω GPUs περιορίζει αρκετά τις επιδόσεις τους ενώ εάν τοποθετηθούν σε κάποιο λεπτό σασί με λίγες εξόδους αέρα τότε τα πράγματα δείχνουν να χειροτερεύουν και οι επιδόσεις πλέον δείχνουν εφάμιλλες με την προηγούμενη γενιά, Pascal - ή και ακόμη πιο μειωμένες
. Για παράδειγμα το Γερμανικό site ComputerBase.de έδειξε πως η RTX 2070 μετά από μερικά λεπτά σε δημοφιλή παιχνίδια τρέχει με ελαφρώς υψηλότερα frames από την GTX 1070 Max-Q που και αντικαθιστά και παράλληλα πολύ χειρότερα από την GTX 1080 Mobile. Οι επιδόσεις δείχνουν επίσης περιορισμένες όμως το ίδιο δε φαίνεται να συμβαίνει και με τις θερμοκρασίες που πρακτικά ωθούν τη GPU σε throttling state αρκετά νωρίς κατά το gaming.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ