2019-02-18 06:51:19
Φωτογραφία για Με αμείωτη ένταση - παρά το σκοτάδι - οι έρευνες για τους 4 αγνοούμενους
Με κομμένη την ανάσα περιμένουν συγγενείς και φίλοι τις εξελίξεις στις αγωνιώδεις προσπάθειες εντοπισμού των τεσσάρων αγνοουμένων - ενός ζευγαριού και δύο ακόμα γυναικών- των οποίων

τα ίχνη εξαφανίστηκαν στη μια τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου στη Μεσαρά.

Αγνοούμενοι είναι ο νεαρός Κώστας Γιαννακάκης, η σύζυγός του Ροδούλα Τσαγκαράκη, η αδελφή της Μαριλένα και η μητέρα των δύο γυναικών Μαρία Χατζηπάνου

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, παρά το σκοτάδι, με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη να επισημαίνει ότι στο σημείο θα παραμείνουν 40 άνδρες και τα μηχανήματα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας, θα υπάρξει ενίσχυση, τόσο σε ότι αφορά την έρευνα στις όχθες του ποταμού, όσο και από αέρος.

Στο σημείο των ερευνών βρίσκεται ο Μανώλης Γιαννακάκης, πατέρας του 29χρονου από τον Άγιο Νικόλαο ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους "ακόμα ελπίζουμε...". Ο ίδιος, συγγενείς αλλά και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής επανέρχονται στο θέμα της μεγάλης επικινδυνότητας στο σημείο μιας και δεν υπάρχει καθόλου σήμανση.


Στην επιχείρηση συμμετέχουν η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ, η Αστυνομία και το Λιμενικό, συνδράμουν Εθελοντές διασώστες, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας, πτήσεις πάνω από το σημείο έκανε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Στην επιχείρηση χρησιμοποιείται και βάρκα αλλά και drone της ΕΜΑΚ.

Το νεαρό ζευγάρι που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο / Πηγή φωτογραφίας Facebook

 apopsilive.gr

 apopsilive.gr

 apopsilive.gr

 apopsilive.gr

cretalive.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ