2019-02-18 13:30:25
Φωτογραφία για Το μυστικό με τα οικονομικά του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ - κείμενο αστυνομικού
Διαβάστε κείμενο αστυνομικού: Το μυστικό με τα οικονομικά του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ

Εύλογα αναρωτιούνται και ανησυχούν οι συνάδελφοι συνδικαλιστές , τι γίνεται  με τις Κάρτες για τα

ΜΜΕ, με το επίδομα της  ΕΚΑΜ, με τις καθαρίστριες , με  τις διάφορες δαπάνες που πάνε συνέχεια πίσω,  τώρα με τα νυχτερινά κ.α Ένα καλά φυλαγμένο μυστικό είναι κρυμμένο στα ¨έγκατα¨ της υψηλής Ιεραρχίας  της ΕΛ.ΑΣ . Ένα μυστικό που εάν αποδειχτεί θα τινάξει τα πάντα στον αέρα 

και που εν πολλοίς θα αναδείξει στις αυριανές κρίσεις ότι στα πόστα τους οι  ¨φύλακες ¨ αυτού του μυστικού , θα παραμείνουν για εύλογους λόγους .

Προς  το παρόν θεωρήσετε ότι αυτά που θα διαβάσετε είναι προϊόν επιστημονικής  φαντασίας. Οι γνώστες όμως γνωρίζουν ότι μετά τις φετινές κρίσεις πρέπει να  ¨σπάσει το απόστημα ¨ όσο κι αν πονέσει αφού, είναι καλύτερο από το τα  διαιωνίζεται χρίζοντας συνεχώς ¨ νέους φύλακές του ¨ με ότι τούτο σημαίνει.


Απαιτείτε συνεπώς , προκειμένου να πάψει η παραφιλολογία και οι ψίθυροι ,  να εξαχθεί  κοινό πόρισμα εμπειρογνωμόνων ορκωτών λογιστών και του Σώματος  Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης προκειμένου να διαπιστωθεί , ανά  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση , εάν κατασπαταλούνται ή κατασπαταλήθηκαν   δημόσιοι πόροι και εάν είναι ή ήταν σύννομη και αποτελεσματική η διαχείριση  του δημόσιου χρήματος .

Τι λέτε , υπάρχει τεράστια ¨μαύρη τρύπα ¨ που δεν κλείνει με τίποτα όσες 

δωρεές και όσα οικονομικά τεχνάσματα κι αν εφαρμοστούν ;

Με εκτίμηση

Δημήτρης Κ (Ο.Υ.Α)
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ