2019-02-18 23:52:32
Φωτογραφία για Ο Τζανέτος Φιλιππάκος στην εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής
Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Τζανέτος Φιλιππάκος, παραβρέθηκε στην εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και βράβευσης Αστυνομικών, που πραγματοποιήθηκε στο Χαϊδάρι την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

 

 

Την βασιλόπιτα και τους παρευρισκόμενους ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας και παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτου Κατερίνας Παπακώστα, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο πρώην Υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο Επιτελάρχης Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Υποστράτηγος Στυλιανός Βολυράκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο Διοικητής Ασφαλείας Αττικής Ταξίαρχος Γεώργιος Κανέλλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής Ταξίαρχος Εμμανουήλ Δασκαλάκης, οι Δήμαρχοι της Δυτικής Αττικής: Χαϊδαρίου Μιχαήλ Σελέκος, Μεγαρέων Γρηγόριος Σταμούλης, Φυλής Χρήστος Παππούς, Αγίας Βαρβάρας Γεώργιος Καπλάνης, Αιγάλεω Δημήτριος Μπίρμπας, Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς,  Ιλίου Νικόλαος Ζενέτος και αντιδήμαρχος Πετρούπολης Νικόλαος Μαλαφρίδης,ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κα
. Νάντια Γιαννακοπούλου, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας, ο δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος, καθώς και εκπρόσωποι των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών Ενώσεων.

 

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν αστυνομικοί για εξαίρετες πράξεις κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, καθώς και ο Αθανάσιος Μαρτίνος για την διαχρονική του προσφορά και βοήθεια

 



Ο κ. Φιλιππάκος σε σύντομο χαιρετισμό του τόνισε:

 

«Γνωρίζω πολύ καλά, το σπουδαίο και σημαντικό έργο που επιτελείτε, όλοι εσείς οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Δυτικής Αττικής, σε μία ομολογουμένως δύσκολη και απαιτητική περιοχή.

 

Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε γιατί παρά τις καθημερινές δυσκολίες, βρίσκεστε διαρκώς στο πλευρό των πολιτών της Δυτικής Αττικής, εκτελώντας με ανιδιοτέλεια το καθήκον σας.

 

Θέλω να σας συγχαρώ όλους, έναν έναν ξεχωριστά, από τον Ταξίαρχο και τους Διευθυντές ως τον νεότερο Αστυφύλακα, που υπηρετεί στις Υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής, στο δρόμο, και βρίσκεται καθημερινά σε συνθήκες επικίνδυνες και δύσκολες.

 

Ας είναι το 2019 μία χρονιά που θα μας γεμίσει δύναμη, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία σε κάθε δυσκολία, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Να είστε γεροί και να επιστρέφετε κάθε μέρα ασφαλείς στις οικογένειές σας. Σας ευχαριστώ!»
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ