2019-02-19 13:20:33
Φωτογραφία για Mιμή Ντενίση: Έτσι δέχτηκε να μπει στο FAMILIAR του Αnt1
Η Μιμή Ντενίση έκανε φέτος την ανατροπή και έκλεισε με τον ΑΝΤ1 για το YFSF, όπου μάλιστα

έχει συγκεντρώσει θετικές εντυπώσεις .Η ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε στη Real Life για την απόφασή της να δεχτεί την πρόταση των ιθυνόντων Τι «βόµβα» ήταν αυτή που έριξες ξαφνικά επιστρέφοντας τηλεοπτικά µε την κριτική επιτροπή του «Your face sounds familiar»; Μας εξέπληξες όλους...  

Είναι στη φύση µου να εκπλήσσω! Πρώτα να εκπλήσσω τον εαυτό µου και αργότερα τους άλλους. Ρίχνω «βόµβες» ,λοιπόν, και σας εκπλήσσω µε κινήσεις που δεν περίµενε κανείς. Μια τέτοια ήταν αυτή µε το «Your face sounds familiar».

Ξέρω ότι σε πολιόρκησαν στενά γι’ αυτό...

 Πάντα µε πολιορκούν. Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι τού να µε πολιορκούν και δεν σου κρύβω πως το απολαµβάνω πάντα ιδιαίτερα! 

Πώς πείστηκες να μπεις στο «YFSF»;  

Με... πολιορκούσαν χρόνια τώρα να μπω σε κάποιο talent show, αλλά δεν το αποφάσιζα λόγω των θεατρικών μου υποχρεώσεων
. Φέτος, που δεν έχω θέατρο, είπα να ενδώσω τελικά. Αγαπώ πολύ τον Θοδωρή Κυριακού, όπως αγαπούσα πολύ και τον Μίνωα. Κι αυτός με αγαπούσε πολύ, όμως! Να φανταστείς ότι έφυγε από τα εγκαίνια του ΑΝΤ1 για να παρευρεθεί στο τραπέζι των αρραβώνων μου με τον Αντώνη Τρίτση. Ήταν φίλος καρδιάς ο Μίνωας και ο Θοδωρής του είναι υπέροχο πλάσμα! Είπα, λοιπόν, το «ναι» και να ’μαι στο «YFSF», που είναι ένα talent show που έχει να κάνει με το αντικείμενό μου. Το έβλεπα, μου άρεσε ,και μπήκα σε αυτό με χαρά, πρώτον, γιατί υπάρχει γερή επιτροπή και, δεύτερον, γιατί υπάρχουν άξιοι παίκτες.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ