2019-02-19 15:20:24
Φωτογραφία για Φαίδρα Δρούκα: ''Και να μη συμμετείχα στο ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ θα ήμουν fan''
Η Φαίδρα Δρούκα πρωταγωνιστεί ως Στέλλα στο ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ του ΑΝΤ1 .

Η ηθοποιός μιλά στον Τηλεθεατή για τους συμπρωταγωνιστές της αλλά και για την απήχηση της σειράς.

Η γνώμη σας για τους συμπρωταγωνιστές σας;  

«Και με τους δύο δεν είχα συνεργαστεί στο παρελθόν, αλλά είναι σαν να έχω δουλέψει πολύ μαζί τους ή να τους έχω κάνει πολύ παρέα. Τα γυρίσματα που έχω κάνει με τη Μαρία Λεκάκη είναι πολύ λιγότερα. Τα γυρίσματα που κάνω με τον Θοδωρή Αθερίδη είναι ξεκαρδιστικά, επειδή έχουμε κοινό χιούμορ και κάνουμε πολλές μπούρδες, γελάω πάρα πολύ. Και είναι σωτήριο για μένα, μου αρέσει πολύ ότι κάνουμε τόσο πολλή πλάκα, με ξεκουράζει και με κάνει να χαίρομαι που πηγαίνω στη δουλειά».

Η σειρά πάει πάρα πολύ καλά...  

«Χαίρομαι πολύ για την απήχηση, χαίρομαι που είμαι σε μια δουλειά με εξαιρετικούς συντελεστές. Είναι σαν να κάνουμε κινηματογράφο. Το χαίρομαι, το ευχαριστιέμαι, δεν εκπλήσσομαι που πάει καλά, γιατί δεν κοροϊδεύουμε κανέναν, είναι κάτι πολύ τίμιο και ο καθένας δίνει το 100%. Θα ήμουν fan της σειράς και χωρίς να συμμετείχα. Έχει κάτι έξυπνο, πολύ καλό σενάριο, ωραίες ερμηνείες, εξαιρετική σκηνοθεσία αλλά και φωτογραφία».

Έχει επιστρέψει η μυθοπλασία;  

«Ναι, αλλά με τι όρους έχει επιστρέψει η μυθοπλασία; Υπάρχουν σειρές που έχουν λόγους για να ξεχωρίσουν; Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη σειρά είναι από αυτές που έχουν όλους τους λόγους να το πετύχουν».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ