2019-02-20 11:38:37
Φωτογραφία για Πρώτη επαφή του νέου διοικητή Δ' ΣΣ με τον Μητροπολίτη Κομοτηνής
Το πρωί της Τρίτης 19 Φεβρουαρίου ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων, δέχτηκε στο γραφεία της μητρόπολης την επίσκεψη του νέου διοικητή του Δ΄Σώματος Στρατού με έδρα την Ξάνθη, αντιστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση, τον οποίον συνόδευε ο ταξίαρχος Γιώργος Χατζηγεωργίου, διοικητής της 29ης Τ.Θ. Ταξιαρχίας και ανώτατος διοικητής Φρουράς Κομοτηνής.

Ο μητροπολίτης κος Παντελεήμων ευχαρίστησε τον στρατηγό για την τιμητική επίσκεψη και τον ενημέρωσε για τα φλέγοντα ζητήματα της ευαίσθητης και ακριτικής περιοχής, τα οποία και γνωρίζει από την διακονία του στην XVI Μεραρχία Πεζικού στο Διδυμότειχο, κατά την περίοδο 2016-2017, καθώς για τις δραστηριότητες της τοπικής Εκκλησίας,, ενώ του ευχήθηκε την άνωθεν δύναμη προς την επιτυχή συνέχιση του ευθυνοφόρου και πολυσχιδούς έργου του.

Ακολούθως, ο στρατηγός ευχαρίστησε με την σειρά του τον μητροπολίτη κο Παντελεήμονα για την υποδοχή και τον πληροφόρησε για την προσωπική του διάθεση και όλων των στελεχών του Δ' Σώματος Στρατού  να συμπαρασταθούν στο έργο της Εκκλησίας.

ΠΗΓΗ: https://www.xronos.gr 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ