2019-02-20 16:42:18
Φωτογραφία για Η Ένωση Ηρακλείου ακούει τα προβλήματα των συναδέλφων τους
Διαβάστε ανακοίνωση τής Ένωσης Ηρακλείου: Αντιπροσωπεία του Διοικητικού μας Συμβουλίου μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΠΙΚΡΑΚΗ Γεώργιο , τον Αντιπρόεδρο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

Γεώργιο, τον Γενικό Γραμματέα ΑΝΑΜΟΥΡΛΟΥ Χρήστο και τον Ταμία ΚΛΕΙΣΑΡΧΑΚΗ Θωμά , επισκέφθηκε την έδρα του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου και του Α.Τ. Αστερουσίων Ηρακλείου. Με τους εκεί υπηρετούντες συναδέλφους μας πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση και μας μεταφέρθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση της Υπηρεσίας τους.

     Κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αμφότερες οι Υπηρεσίες είναι οι σημαντικές ελλείψεις σε αστυνομικό προσωπικό, οι σοβαρές ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και σε υπηρεσιακά οχήματα κάτι που καθιστά ακόμα δυσκολότερες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να εκτελέσουν την υπηρεσία τους αλλά και το πολύ έντονο πρόβλημα της απουσίας συνεργείου καθαριότητας από τις αρχές του έτους, το οποίο απασχολεί το σύνολο των Υπηρεσιών του Νομού.     


    Το Δ.Σ. μας θα συνεχίσει τις επισκέψεις σε όλες τις αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού ώστε να καταγράφει και να αναδεικνύει τα πραγματικά προβλήματα του αστυνομικού, δίπλα στον συνάδελφο που κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του.

     Mε εκτίμηση,

  Για το Δ.Σ. της  Ένωσης  Αστυνομικών Yπαλλήλων N. Ηρακλείου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                         ΑΝΑΜΟΥΡΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ