2019-02-20 21:23:45
Φωτογραφία για Τελετή Ορκωμοσίας 4ης Σειράς ΔΠΜΣ- Παρουσία Αρχηγού ΓΕΕΘΑ
 Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) στη Θεσσαλονίκη, η τελετή ορκωμοσίας 82 Αξιωματικών από την 4η Σειρά Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) με τίτλο ‘’Διεθνείς Σχέσεις και Ασφάλεια’’, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Πτέραρχου Χρήστου Χριστοδούλου.

Ο Αρχηγός στον σύντομο χαιρετισμό του, κάλεσε τους αποφοιτήσαντες, να ανταποκριθούν με τον ίδιο ζήλο που επέδειξαν κατά την φοίτησή τους στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, στις αυξημένες πλέον απαιτήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) από αυτούς, αλλά και να συμβάλουν με τις υψηλού επιπέδου γνώσεις που απέκτησαν στη συνεχή προσπάθεια που καταβάλουμε για βελτίωση της αποτελεσματικότητας των ΕΔ.

Στην τελετή παρέστησαν ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου κ. Σπύρος Μιλτιάδης, ο ∆ιοικητής του Γ΄ΣΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Κούτρας, ο Αντιπρύτανης ∆ιοικητικών Υποθέσεων, Ακαδηµαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριµνας του Πανεπιστηµίου Μακεδονίας κ. ∆ηµήτριος Κυρκιλής και ο Κοσµήτορας της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστηµών και Τεχνών του ΠΑΜΑΚ κ. Ηλίας Κουσκουβέλης, αντιπροσωπείες Αξιωματικών, εκπρόσωποι των Πολιτικών και Θρησκευτικών Αρχών, καθώς και συγγενείς των ορκισθέντων.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ