2019-02-21 11:55:39
Φωτογραφία για Καταγγελία μέλους της Ένωσης Πέλλας για πρωτοφανή αντισυνδικαλιστική συμπεριφορά
Δημοσιεύουμε καταγγελία μέλους του ΔΣ της Ένωσης Πέλλας: Πρωτοφανής αντισυνδικαλιστική συμπεριφορά αντιμετώπισα στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Ν. Πέλλας από τον

Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Γ. Γραμματέα του Δ.Σ., διότι τόλμησα να αναδείξω προς επίλυση, απευθυνόμενος εγγράφως στην Διοίκηση, το χρόνιο πρόβλημα της Διμοιρίας Υποστήριξης Πέλλας, όπου μπάζει νερά το υπηρεσιακό λεωφορείο κάθε φορά που βρέχει, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εκτέλεση Υπηρεσίας από τους συναδέλφους μας.

   Θα πρέπει να γνωρίζεται κύριοι του Προεδρείου οτι το υγιές, αδέσμευτο και δυναμικό συνδικαλιστικό κίνημα όταν διαπιστώνει προβλήματα, παραβιάσεις εργασιακών δικαιωμάτων και φαινόμενα κακοδιοίκησης, οφείλει χωρίς χρονοτριβή να τα καταγγέλλει άμεσα, όπως αυτό προβλέπεται από τις Συνταγματικές αρχές, από τη νομοθεσία και τα Καταστατικά των συνδικαλιστικών οργανώσεων ή μήπως νομίζεται οτι σας εμπιστεύτηκαν οι συνάδελφοι με την ψήφο τους, για να καλύπτεται τα λάθη της Διοίκησης;


   Η προσπάθεια σας, να μου αφαιρέσετε ακόμα και το απλό δικαίωμα και καθήκον μου, αυτό της ελεύθερης διατύπωσης αναφορών και καταγγελιών, με συμβουλές συμμόρφωσης και πλεύσης στην δική σας τακτική, θα πέσει στο κενό.

   Δεν ταιριάζει σε συνδικαλιστή οποιασδήποτε μορφής φίμωτρο. Είμαι υποχρεωμένος από την θέση ευθύνης, που μου έχουν εμπιστευτεί οι συνάδελφοι μου, να τους εκπροσωπώ με οποιοδήποτε τίμημα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω, δεν είναι αργά όμως να κάνετε και εσείς το ίδιο και επιτέλους να διεκδικήσετε με γνώμονα το συμφέρον του εργαζόμενου Αστυνομικού.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Κων/νος

Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. Ν. Πέλλας

  Μέλος Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν. Πέλλας
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ