2019-02-22 15:48:32
Φωτογραφία για Ποιοι ε.ε. ΕΜΘ κρίνονται εκτάκτως για προαγωγή σύμφωνα με το υπό κατάθεση νέο Σ/Ν ΥΠΕΘΑ
Ενημέρωση και σχόλιο από ΠΣΑΕΜΘ: Όταν κάποιοι ε.ε ΕΜΘ ξέρουν από «μασάζ» τελικά ανταμείβονται Απόσπασμα από το υπό κατάθεση νέο Σ.Ν του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας:

Άρθρο 11

Ρυθμίσεις σταδιοδρομικής φύσης

1. Κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων, οι υπηρετούντες κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου Εθελοντές Μακράς Θητείας της Πολεμικής Αεροπορίας με ειδικότητα φυσικοθεραπευτή προάγονται στο βαθμό του Ανθυπασπιστή με τη συμπλήρωση δεκαεπτά (17) ετών συνολικής στρατιωτικής υπηρεσίας από την κατάταξή τους ως Εθελοντών Πενταετούς Υποχρέωσης (Ε.Π.Υ.) και στο βαθμό του Ανθυποσμηναγού με τη συμπλήρωση είκοσι (20) ετών συνολικής στρατιωτικής υπηρεσίας από την κατάταξή τους ως Ε.Π.Υ. και ακολουθούν τη σταδιοδρομική εξέλιξη των μονιμοποιηθεισών εθελοντριών του ν. 705/1977 (Α' 279) της ίδιας ειδικότητας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο δεύτερο εδάφιο της παρ. 1 και στην παρ. 2 του άρθρου 13 του ν. 3257/20044 (Α' 143).


Εθελοντές Μακράς Θητείας του προηγούμενου εδαφίου, οι οποίοι, κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος, έχουν συμπληρώσει τους ως άνω χρόνους παραμονής, κρίνονται εκτάκτως εντός μηνός από την έναρξη ισχύος του παρόντος. Οι προαγωγές όσων κριθούν προακτέοι γίνονται ανεξαρτήτως της ύπαρξης κενών οργανικών θέσεων και ανατρέχουν στην ημερομηνία κατά την οποία συμπλήρωσαν τις σχετικές προϋποθέσεις. Για όσους αποκτούν δικαίωμα αναδρομικής βαθμολογικής προαγωγής δεν γεννάται δικαίωμα αναδρομικής καταβολής των αντίστοιχων αποδοχών.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ