2019-02-23 09:20:50
Φωτογραφία για 11728 - Εντυπωσιακή παρουσίαση του Αγίου Όρους από το Κε.Δ.Α.Κ.
       Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης, με προσθήκες νέων δεδομένων αλλά και πρωτότυπης παρουσίασης των Ιερών Μονών και των εξαρτημάτων αυτών, το Κέντρο Διαφύλαξης Αγιορειτικής Κληρονομιάς (Κε.Δ.Α.Κ.),  εγκαινίασε πρόσφατα με τη χρήση οπτικοακουστικού υλικού νέο τρόπο παρουσίασης των Αγιορειτικών μοναστηριών. Με μικρά βιντεάκια, στα οποία παρουσιάζονται σπάνιες φωτογραφίες από το αρχείο της Υπηρεσίας, περιγράφονται λεπτομερώς οι χώροι και τα εξαρτήματα της κάθε Μονής. Τα βίντεο αυτά αναρτώνται στη σελίδα του Κε.Δ.Α.Κ. στο ΥouΤube. (https://www.youtube.com/channel/UC5lcEszyOvRZ9p5J_KSLcVA/videos)

Η ιστοσελίδα του Κε.Δ.Α.Κ, www.kedak.gr, λειτουργεί από τις αρχές του προηγούμενου χρόνου. Περιλαμβάνει ενότητες σχετικές με τα έργα του Κε.Δ.Α.Κ. στο Άγιον Όρος, εξηγεί τον ρόλο και τη δομή του, παρουσιάζει μέσα από ένα οδοιπορικό τον πολιτιστικό πλούτο των ιερών Καθιδρυμάτων της Αθωνικής Πολιτείας, αλλά και ενημερώνει για υλικό εκθέσεων, εκδόσεων και λοιπών δράσεων του Κέντρου Διαφυλάξεως Αγιορειτικής Κληρονομιάς (Κε.Δ.Α.Κ.).

Η ιστοσελίδα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες πληροφορίες, φωτογραφικό αλλά και οπτικοακουστικό υλικό, κάτι το οποίο επιτρέπει στον επισκέπτη - είτε την προσεγγίζει από ενδιαφέρον προσωπικό είτε επιστημονικό ή άλλο - να εμπλουτίζει τις γνώσεις του και να περιηγείται νοερώς στο χθες, το σήμερα και το αύριο του Αγίου Όρους και της διαφύλαξης της πολιτιστικής του κληρονομιάς.
agioritikesmnimes
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ