2019-02-24 11:30:31
Φωτογραφία για ΕUROVISION 2019 Πάμε για νίκη με Ντούσκα;
Better love.Eurovision 2019 

Οι μηχανές άναψαν και η ΕΡΤ φαίνεται πως και αυτή τη χρονιά έχει πάρει ζεστά την υπόθεση της Ελληνικής εκπροσώπησης με το Better Love και την Κατερίνα Ντούσκα στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Με μια σειρά δραστηριοτήτων έχει σκοπό να στηρίξει το τραγούδι που η ειδική επιτροπή της επέλεξε για να ταξιδέψει στα μέσα Μαίου στο Τελ Αβίβ για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας.

Στα πλαίσια αυτών των δραστηριοτήτων της απεύθυνε πρόσκληση στους οργανωμένους eurofans (ogae-infe) αλλά και σε όσους στηρίζουν δημοσιογραφικά τον θεσμό.

Οι Eurovisionistas η στήλη του Mikrofwno.gr είχε την χαρά και τη τιμή για ακόμα μια χρονιά να δεχτεί  επίσημο κάλεσμα από την ομάδα της δημόσιας τηλεόρασης που θα συνοδεύσει τη φετινή μας συμμετοχή στο εξωτερικό.

 Οι Eurovisionistas του αντιπροέδρου των eurofans Μάκη Χαραλαμπόπουλου, ήταν εκεί και παρόντος του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ κου Ιωάννη Δρόσου διενεργήθηκε μια συνάντηση που σκοπό είχε την γνωριμία με όσους αγαπούν και στηρίζουν το θεσμό αλλά και η ανταλλαγή απόψεων με τη διοίκηση με αφορμή το ταξίδι της Ελληνικής αποστολής στο Ισραήλ.


Ο ίδιος ο πρόεδρος καλωσόρισε όσους είχαν προσκληθεί και τόνισε πως είναι αισιόδοξος για τη φετινή μας συμμετοχή, που στοχεύει ακόμα και στη νίκη.

Ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο τραγούδι όπως χαρακτηρίστηκε με την καλλιτέχνιδα της Minos Emi /Universal θα είναι αυτό που φέτος προτείνει η χώρα μας στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του πλανήτη.

Η ελληνική συμμετοχή με την υπογραφή της καλλιτέχνιδας και του Τιμολέων Βερέμη (Leon of Athens) θα παρουσιαστεί στις 6 Μαρτίου, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο παρουσίασης του  ανανεωμένου προγράμματος της Δημόσιας τηλεόρασης που ήδη ξεκίνησε με την ένταξη νέων εκπομπών ,και με αφορμή τη λειτουργία  του νέου καναλιού EΡΤ Sports που πρόσφατα ξεκίνησε.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής,το παρόν έδωσαν εκτός των άλλων συνεργατών  και η αρχηγός της Ελληνικής αποστολής και διευθύντρια διεθνών σχέσεων κα Μαρία Κουφοπούλου ,η Head of Press και Ειρήνη Γιανναρά,ο εντεταλμένος σύμβουλος του προέδρου της ΕΡΤ Σπύρος Χαριτάτος, η Προισταμένη Ευρωπαικών & διεθνών Υποθέσεων κα Σοφία Δρανίδου η διευθύντρια της Ραδιοτηλεόρασης κα Δώρα Χειράκη κλπ

Ως προς την προώθηση του Better Love στο εξωτερικό η ΕΡΤ δήλωσε πανέτοιμη και ενεργή με τα social media αλλά και τόνισε πως ήδη έχει ξεκινήσει να  αξιοποιεί και τις επαφές της με τις πρεσβείες και τα προξενεία της χώρας μας που με τη σειρά τους δήλωσαν προθυμία να συνεργασθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πρόθεση της δημόσιας τηλεόρασης είναι φέτος οι Έλλάδα να συνοδεύσει το δικό μας τραγούδι με τους καλύτερους οιωνούς και να το αποχαιρετίσει για το Ισραήλ.για τη μεγάλη "μουσική" μάχη με ένα μεγάλο πάρτυ που το τοποθετείται περί τα τέλη του Μάρτη με καλεσμένους όλους όσους εμπλέκονται και στηρίζουν κάθε χρόνο την Ελληνική συμμετοχή.Δηλαδή όλους τους Έλληνες :)

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ