2019-02-26 08:07:11
Φωτογραφία για Πανικός σε πτήση για τη Λήμνο - Με μηχανικό πρόβλημα επέστρεψε στην Αθήνα
Τρομοκρατήθηκαν οι δεκάδες επιβάτες στην αποψινή πτήση της Sky Express από την Αθήνα με προορισμό τη Λήμνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Limnos FM 100, λίγα λεπτά μετά την

απογείωση, ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος και το αεροσκάφος άρχισε να τρέμει πολύ έντονα. Αμέσως επικράτησε πανικός με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να βάλουν σωσίβια, να δίνουν κουράγιο ο ένας στον άλλον ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι «ξήλωσαν» μέχρι και χερούλι από κάθισμα!

Ο πιλότος επέστρεψε το αεροπλάνο στο Ελ. Βενιζέλος, όπου προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 21:05. Σύμφωνα με ενημέρωση από το αεροδρόμιο, ο πιλότος δήλωσε τεχνικό πρόβλημα.

Μάλιστα, μετά την προσγείωση, σύμφωνα με το Limnos FM 100, ασθενοφόρα παρέλαβαν λιπόθυμους επιβάτες για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως λέει μια εκ των επιβατών στην κάμερα του Limnos FM 100, ειδοποιήθηκαν ότι λόγω τεχνικού προβλήματος το αεροσκάφος πρέπει να επιστρέψει στο «Ελ. Βενιζέλος». Μια γυναίκα λιποθύμησε ενώ μια άλλη έπαθε κρίση πανικού με αποτέλεσμα να μείνει προληπτικά στην Αθήνα.

Στην πρωτεύουσα παρέμειναν και ορισμένοι άλλοι από τους επιβάτες, οι οποίοι δεν θέλησαν να ταξιδέψουν. Οι υπόλοιποι έφτασαν στη Λήμνο με άλλο αεροσκάφος της εταιρείας.

Πηγή: Limnos FM 100
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ