2019-02-26 16:02:37
Φωτογραφία για Προσλήψεις ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ - Toυ Ιωάννη Σαραντίδη
Άρθρο του Ανθυποπλοιάρχου Λ.Σ. ΣΑΡΑΝΤΙΔΗ Ιωάννη (ΔΜΓ) ταμία της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης

 

ΘΕΜΑ: «Προσλήψεις ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ».

 

  Επανέρχομαι με  νεότερο άρθρο, επισημαίνοντας πόσο επιβεβλημένη είναι η άμεση πρόσληψη στελεχών στο Λιμενικό Σώμα, προκειμένου να καλυφθεί το κενό, εωσότου  να βγει η πρώτη σειρά συναδέλφων μέσω πανελλαδικών εξετάσεων η οποία υπολογίζεται το 2023 πλέον!

  Ας μην ξεχνάμε ότι οι μεταναστευτικές ροές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Για αυτό το λόγο και το Λιμενικό Σώμα, σωστά εξοπλίζεται με τα αναγκαία «εργαλεία».

  Υπογράφηκε ήδη η σύμβαση για την προμήθεια εντός του 2020 τριών + ενός Πλωτών Περιπολικών μήκους άνω των30 μέτρων και επίκειται προμήθεια και άλλων σκαφών 16 έως 18 μέτρων καθώς και φουσκωτών. Τα ερωτήματα που γεννούνται κατόπιν αυτών είναι,

Α) ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΟΥΝ;;; 


Β) Τι θα γίνει με τις ειδικότητες των Κυβερνητών και των Μηχανικών των πληρωμάτων;

  Θα επαρκούν για τη στελέχωση των νεοπαραληφθέντων σκαφών η μήπως θα συνεχίσουμε να εμμένουμε στην εύκολη λύση βαφτίζοντας τους Μηχανοδηγούς Μηχανικούς σε μια σύγχρονη Ακτοφυλακή;

  Πρόσφατα ο κ. Υ.ΝΑ.Ν.Π ανακοίνωσε ότι πρόκειται να προκηρυχτεί διαγωνισμός για την εισαγωγή στελεχών στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ μέσω ΑΣΕΠ, ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτό να πραγματοποιηθεί και μάλιστα το συντομότερο δυνατό. .

   Τέλος γίνεται κατανοητό ότι με τις νέες αρμοδιότητες που όπως συζητείται και φαίνεται ότι θα αναλάβει το Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.  σε  χερσαία ζώνη-αιγιαλό και παραλία, καταδεικνύει περίτρανα ότι το αίτημά μας για άμεσες προσλήψεις ,είναι παραπάνω από αναγκαίο!!!

 

 

                          Ηράκλειο, 26-02-2019
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ