2019-02-27 09:04:26
Φωτογραφία για ΚΕΕΛΠΝΟ: «Πολιτική στοχοποίηση» καταγγέλλουν «ελεγχόμενοι» για τις προσλήψεις
Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απαγγέλθηκαν σε βάρος πέντε προσώπων για 74 παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ από την Εισαγγελία Διαφθοράς της Αθήνας.

Πολιτική στοχοποίηση με  εργαλείο το «πόρισμα Παπασπύρου» καταγγέλουν «εμπλεκόμενοι»

Την ίδια ώρα όμως σοβαρά ερωτηματικά προκαλεί ανακοίνωση στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ που φέρονται να είναι μεταξύ των ερευνομένων προσώπων για υπόθεση .  Κι αυτό γιατί τα δυο πρώην στελέχη αναφέρουν αφενός πως ο ένας δεν είχε καμία αρμοδιότητα , ούτε άσκησε διοίκηση, και η δεύτερη δεν βρισκόταν καν στο ΚΕΕΛΠΝΟ την επίμαχη περίοδο!

Στην  ανακοίνωσή του μετά την δημοσιοποίησης του θέματος (και την αναφορά του ονοματός του ως εμπλεκόμενου από δημοσίευμα)  ο Στ. Πουλής υπογραμμίζει ότι αφενός ο ίδιος δεν ειχε καμία αρμοδιότητα για προσλήψεις καθώς ηταν απλός υπαλληλος ενώ  έτερη εμπλεκόμενη δεν βρισκόταν καν στο ΚΕΕΛΠΝΟ την επίμαχη περίοδο: «Είναι πασίδηλο ότι η υπόθεση αυτή έχει πολιτικά χαρακτηριστικά και αποτελεί ακόμα ένα επεισόδιο πολιτικής στοχοποίησης μέσω της συνήθους  πρακτικής της εργαλειοποίησης  των πορισμάτων της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου», αναφέρει.
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ