2019-02-28 19:18:34
Φωτογραφία για Η FAA απαγορεύει τη μεταφορά πλήρως φορτισμένων μπαταριών ιόντων λιθίου στα αεροπλάνα
Το Υπουργείο Μεταφορών των Ηνωμένων Πολιτειών και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας έχουν θεσπίσει κανονισμούς που απαγορεύουν τη μεταφορά μπαταριών ιόντων λιθίου ως φορτίο σε πτήσεις με επιβάτες. 

Επίσης, οι οργανισμοί έχουν εισαγάγει περιορισμούς στη φόρτιση μπαταριών που θα μεταφερθούν σε φορτηγά αεροσκάφη. Η μέγιστη επιτρεπόμενη φόρτιση για μια μεταφερόμενη μπαταρία είναι 30%. Ταυτόχρονα όμως, όσον αφορά τις συσκευές που μεταφέρονται από τους επιβάτες, δεν έχουν εισαχθεί νέοι κανόνες και περιορισμοί.

Αλλά ποιους μπορούν να αγγίξουν αυτές οι αλλαγές στους κανόνες? Είναι οι εταιρείες που βασίζονται σε πτήσεις φορτίων για τη μεταφορά ηλεκτρονικών συσκευών συμπεριλαμβανομένης και της Apple. Αντί να απελευθερώσετε συσκευές που είναι πλήρως φορτισμένες και έτοιμες για χρήση από την παραγωγή, τα gadget που πρέπει να μεταφερθούν αεροπορικώς πρέπει τώρα να φορτίζονται μόνο στο 30% ή λιγότερο.

Η αλλαγή των κανόνων οφείλεται σε λόγους ασφαλείας, καθώς κατά μέσο όρο καταγράφονται έως και 10 περιπτώσεις που συνδέονται με πυρκαγιές αεροσκαφών ετησίως και οι πλήρως φορτισμένες μπαταρίες ιόντων λιθίου θεωρούνται εύφλεκτες.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ