2019-03-01 12:52:50
Φωτογραφία για Προβλήματα στη χορήγηση ειδών ιματισμού στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Ερώτηση του ΚΚΕ στη ΒτΕ
 ΕΡΩΤΗΣΗ

 Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Θέμα: Προβλήματα στη χορήγηση ειδών ιματισμού στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με τα χορηγούμενα είδη ιματισμού - υπόδησης. Αυτά οφείλονται στη μη χορήγηση από την υπηρεσία του ιματισμού που δικαιούται και στη μη καταλληλότητά τους για τις ειδικές υπηρεσιακές συνθήκες. Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αναγκάζονται μπροστά στην αδιαφορία της κυβέρνησης να αναζητούν λύσεις για την αντικατάσταση του ιματισμού σε καταστήματα με δικά τους έξοδα. Αυτό αποτελεί πρόσθετο κόστος στο εισόδημά τους και επιδεινώνει την ήδη δύσκολη οικονομική τους  κατάσταση που είναι αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης.

Επίσης η αγορά ιματισμού απαραίτητου στην υπηρεσία από το εμπόριο, πολλές φορές δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές που απαιτεί ο σχετικός εξοπλισμός για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για την έγκαιρη και απρόσκοπτη χορήγηση ειδών ιματισμού που να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές εφαρμογής των μέτρων Υγείας και Ασφάλειας στην υπηρεσία.

Οι βουλευτές

Σταύρος Τάσσος

Λιάνα Κανέλλη

Θανάσης Παφίλης
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ