2019-03-04 10:06:40
Φωτογραφία για Χαμός στις εκλογές συνέδρων του ΚΙΝΑΛ – Μέλη του κόμματος γιούχαραν τον Κατσιφάρα
Εδώ και καιρό πρώτο το kalpi19. gr, σας έχει πληροφορήσει για τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν στους κόλπους του ΚΙΝΑΛ Δυτικής Ελλάδας, με αφορμή το  έντονο φλερτ που έχει αναπτύξει ο Απόστολος Κατσιφάρας με τον ΣΥΡΙΖΑ εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό του τοπικού ΚΙΝΑΛ για τον νυν Περιφερειάρχη, αποτελεί τα όσα έλαβαν χώρα σήμερα, όταν ο Απόστολος Κατσιφάρας πήγε να ψηφίσει στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις έφθασε στον κτίριο του ΤΕΕ, όπου διεξαγόταν η ψηφοφορία, τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Μέλη και φίλοι του κόμματος που αντιδρούν στη συνεργασία του με το κυβερνών κόμμα, άρχισαν να του φωνάζουν έντονα «έξω οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ» ενώ, άλλα του έλεγαν «Ντροπή. Θέλεις να μας πας στο ΣΥΡΙΖΑ. Τι δουλειά έχεις εδώ πέρα».

Επικράτησε μεγάλη ένταση, ωστόσο, εκτονώθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ενώ, μετά το περιστατικό, ο Απόστολος Κατσιφάρας ψήφισε και αποχώρησε από τον χώρο που διεξαγόταν η ψηφοφορία.

Στον αντίποδα, διαφορετική αντιμετώπιση επιφύλαξαν τα μέλη του ΚΙΝΑΛ στον έτερο υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Σπηλιόπουλο, ο οποίος μόλις έκανε την εμφάνισή του έξω από το εκλογικό κέντρο, αντάλλαξαν μαζί του θερμές χειραψίες.

 https://kalpi19.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ