2019-03-04 18:45:47
Φωτογραφία για Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στη Βρετανία ο τραγουδιστής των Prodigy
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας, καθώς ένα ασθενοφόρο εκλήθη στο σπίτι του επειδή υπήρχαν αναφορές ότι μέσα σε αυτό βρισκόταν ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο θάνατός του αποδίδεται σε φυσικά αίτια και δεν υπάρχουν σημάδια εγκληματικής ενέργειας σύμφωνα με τις βρετανικές αρχές, όμως οι Prodigy ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Το βρετανικό συγκρότημα εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας "Με μεγάλο σοκ και θλίψη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του αδερφού και καλύτερου φίλου μας Keith Flint. Ένας πραγματικός πρωτοπόρος και θρύλος. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Σας ευχαριστούμε που σέβεστε την ιδιωτική ζωή όλων που σχετίζονται μαζί του αυτή τη στιγμή".

Λίγη ώρα αργότερα, πάντως, ο Liam Howlett, βασικός συνθέτης και ηγέτης των Prodigy έγραψε στο Instagram της μπάντας πως ο Flint αυτοκτόνησε.

"Τα νέα είναι αληθινά. Δεν το πιστεύω αυτό που λέω, αλλά ο αδερφός μας Keith αυτοκτόνησε το Σαββατοκύριακο. Είμαι σοκαρισμένος, οργισμένος, συγχυσμένος και στενοχωρημένος".

 R.I.P. KEITH FLINT: LEGENDARY PRODIGY FRONT MAN PASSES AWAY ...
olalathos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ