2019-03-04 23:02:33
Φωτογραφία για Η Apple κυκλοφόρησε την τέταρτη έκδοση beta για τους προγραμματιστές στο iOS 12.2, macOS 10.14.4, tvOS 12.2, watchOS 5.2
Η Apple κυκλοφόρησε την τέταρτη γενιά των λειτουργικών beta, τα οποία είναι προς το παρόν διαθέσιμα μόνο στους προγραμματιστές. Σε μια μέρα ή δύο, τα μέλη του προγράμματος Apple Beta Software θα μπορούν να λάβουν δημόσια τις δοκιμαστικές εκδόσεις και να τα δοκιμάσουν.  

Στην πρώτη και τη δεύτερη beta του iOS, η Apple εισήγαγε τέσσερις νέους χαρακτήρες Animoji, άλλαξε το Κέντρο ελέγχου και την οθόνη κλειδώματος, επεξεργάστηκε το τηλεχειριστήριο της Apple TV, την εφαρμογή Wallet και την τηλεοπτική υποστήριξη για το HomeKit. Η τρίτη beta έκδοση έλαβε περισσότερες ενημερώσεις στο Κέντρο Ελέγχου, περισσότερες ρυθμίσεις UI εμφάνισης για τις ειδήσεις και το Πορτοφόλι και η συνομιλία ομάδας του FaceTime επέστρεψε επίσης. Οι αλλαγές στις τέταρτες εκδόσεις beta δεν είναι ακόμη γνωστές.

Η Apple συνιστά στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα να μην εγκαταστήσουν εκδόσεις beta σε σημαντικές συσκευές, καθώς ορισμένα δεδομένα ενδέχεται να χαθούν ή να παρουσιαστούν κάποια σφάλματα στα λειτουργικά συστήματα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ